2777
2789
عنوان

بچه ی ۵ ماهه باید روی پاهاش وایسه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 81 پست
اوایل کوچیک تر بود یکم روی نوک پاهاش وایمیساد ولی الان اصلا

هر بچه ای یه جوره بچه های کم وزن راحت تر حرکاتشون شروع میشه و رو پا وایمیستن شاید نینی شما تپلتر از اوناست

خواهرزاده های من دوقلو بودن قل اول اصلا چهار دست و پا نرفت 11 ماهگیش یه دفعه راه افتاد اما قل کوچیک از سه ماهگی غلت زدنش شروع شد و خیلی فرز بود 13 ماهگی راه افتاد ببین چقدر تفاوت 

بچه خودت رو با کسی مقایسه نکن

خوب كم كم وايميسته عجله نكن عزيزم گفتي دلم تنگ شد رفتم آلبوم ٤ ماهگي دخترم رو ديدم من كليييي با هر ...

ممنونhum عزیز

راستی تاپیک غذای کمکیت هم واقعا کمکم میکنه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر بچه ای یه جوره بچه های کم وزن راحت تر حرکاتشون شروع میشه و رو پا وایمیستن شاید نینی شما تپلتر از ...

آخه پسر من خاله ریزس😅😅😅😍😍😍

۲ کیلو دنیا اومد الانم ۶ کیلوئه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
آخه پسر من خاله ریزس😅😅😅😍😍😍 ۲ کیلو دنیا اومد الانم ۶ کیلوئه

پسرمن یه کم دیر گردن گرفت اواخر ،4ماهگی گرفت بردم دکتر گفت باید تا اخر 4ماهگی چندحرکت داشته باشه.اول پا بگیره.دوم گردن بگیره.سوم بخنده اجتماعی.تعقیب بینایی داشته باشه

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
متولد چه ماهی پسر من30تیز اومده

پسر شما چه کارایی میکنه؟؟

پسرمن یه کم دیر گردن گرفت اواخر ،4ماهگی گرفت بردم دکتر گفت باید تا اخر 4ماهگی چندحرکت داشته باشه.اول ...

خنده که خوراکشه از آخرای دوماه خنده رو شروع کرد دیشب مهمون داشتیم اینقدر خندوندنش آخر به سرفه افتاد بچم

پسر شما چه کارایی میکنه؟؟

همه کاری میکنه اما غلت نمیزنه دکتر گفت تا اخر 6باید بزنه😥

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
خنده که خوراکشه از آخرای دوماه خنده رو شروع کرد دیشب مهمون داشتیم اینقدر خندوندنش آخر به سرفه افتاد ...

😍😘😘

تعقیب بینایی هم از قبل یک ماهگی باهاش تمرین میکردم داشت الانم تا آشپزخونه گردنشو کج میکنه منو نگاه میکنه وقتی تو پذیرایی میزارمش

ممنونhum عزیز راستی تاپیک غذای کمکیت هم واقعا کمکم میکنه

خواهش ميكنم عزيزم 

تاپيك بازي و روانشناسي كودك هم دارم ببين عزيزم😘

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
چه خوب منم ببینم پسرم 6 ماه و ده روزشه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1848996&slug=hum-تاپيك-دستور-غذاي-كمكي-شيرخواران&postId=78873897

خواهش ميكنم عزيزم  تاپيك بازي و روانشناسي كودك هم دارم ببين عزيزم😘

حتما استفاده میکنم عزیز