2777
2789
عنوان

عکس رنگی...

70 بازدید | 8 پست

سلام دوستان جدیدا کسی عکس رنگی و سونوی غده فوق کلیوی انجام داده حدود قیمتش چقدر هستش دکتر دیروز برام نوشته ماه دیگه روز ۹ پریود باید برم انجام بدم و یه قرص داکس سایکلین هم نوشته که یک روز قبل هر ۱۲ ساعت باید بخورم ایا این قرص رو بعد عکس هم باید مصرف کنم همچنان؟! 

⁦❤️⁩او که از جان خودت دوست ترش می‌داری 👪⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام با بیهوشی نزدیک 500تومن عکس رنگی تو قم هست بدون بیهوشی 200میشه تقریبا قرص رو برا عفونت داده که نداشته باشی بعدش فک نکنم مصرف کنی برا قبلش میدن،قبل رفتن ی قرص ژلوفن یا شیاف ضددرد استفاده کن زیاد اذیت نشی سونو متغییره قیمتش درمانگاه با خصوصی فرق میکنه نمیدونم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
چرا عکس میگیری

دو ساله در اقدامم هنوز نی نی ندارم دکتر یکسری آزمایش هورمونی برام نوشت همه خوب بودن جز تستوسترونم که یکم بالا بود برام عکس رنگی نوشته تا از وضعیت داخلی بدنم بیشتر اطلاعات کسب کنه

سلام با بیهوشی نزدیک 500تومن عکس رنگی تو قم هست بدون بیهوشی 200میشه تقریبا قرص رو برا عفونت داده که ...

ممنونم از پاسخ‌گوییت عزیزم برام قرص ژلوفن هم نوشته یکی سه ساعت و یکی یک ساعت قبل عکس مصرف کنم

ممنونم از پاسخ‌گوییت عزیزم برام قرص ژلوفن هم نوشته یکی سه ساعت و یکی یک ساعت قبل عکس مصرف کنم

انشالله بزودی بیای تو سایت خبر بارداریتو بدی با ی عالمه خبرخوش بیای انشالله خیلی ها بعداز عکس رنگی یکی دوماه بعدش باردار شدن 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
انشالله بزودی بیای تو سایت خبر بارداریتو بدی با ی عالمه خبرخوش بیای انشالله خیلی ها بعداز عکس رنگی ی ...

ممنونم عزیزم ان شاء الله بحق نفس گرمت توکل به خدا