2777
2789
عنوان

ابسه دندان

241 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من دندونم ابسه کرده وورم کرده لبه بالام و یه طرف صورتم،خیلی هم درد میکنه ،با مسکن اروم میشه،چیکار کنم زودتر ورمش بخوابه و دردش خوب بشه؟تورو خدا جواب بدین خیلی درد دارم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

سلام  

آموکسی سیلین بخور عفونتش از بین بره...من تو نت خوندم خوردن سیر باعث میشه زودتر عفونت برطرف بشه...ایشالله زود خوب بشی

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  

ممنون باشه مرسی 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون باشه مرسی 

تاپیک قبلیت رو دیدم...من خودمم اقدام کردم ولی چندروزه لثم عفونت کرده...تا عفونتش رفع شد انشالله میرم دکتر درستش کنم

تو نت نوشته بود آموکسی سیلین رو باز کنین و پودرشو مستقیم رو دندون بریزین سریعتر جواب میده

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  

کدوم تاپیک رو میگی،منم این دندون رو یک ماه نشده درست کردم نمیدونم از چیه که ابسه کرده

کدوم تاپیک رو میگی،منم این دندون رو یک ماه نشده درست کردم نمیدونم از چیه که ابسه کرده

سلام ..با دندونت چیکار کردی؟

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است