2777
2789
عنوان

شدت تکون خوردن نی نی در هفته بیست و سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 33 پست
برا من بیشتر اوقات ارووومه اکثر شبا موقع دراز کشیدن شروع میکنه ورجه ورجه کردن قربونش برم 

آخی عزیز دلم الهی خدا نگهدارش باشه خیلی حسش خوبه ینی میگی قربونش برم‌میدونم دقیقا چی میگی😁😁😁

باشه حتما من همیشه شوهرم با گوشی فیلم میگرفت ولی این سری حتما فلش میبرم

قبونت عشق بسلامتی زایمان کنی

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیز دلم الهی خدا نگهدارش باشه خیلی حسش خوبه ینی میگی قربونش برم‌میدونم دقیقا چی میگی😁😁😁

اره خیلییی امیدوارم تما خانما های که منتظر نی نی هستن این حس نابو تجربه کنن 😚😚

امیدوارم خدا نگهدار نی نی شماهم بلشه

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
هزار ماشاالله شکمت رو پس باید بپوشونی چشم نخوری عزیزم😁😁

اره واقعا هرکی دوروبرم مینشست قشنگ متوجه میشد مادرشوهرم میگفت ماشالله چ انرژی داره بچه های من همه تنبل بودن زورشون میومدتکون بخورن😂

اره واقعا هرکی دوروبرم مینشست قشنگ متوجه میشد مادرشوهرم میگفت ماشالله چ انرژی داره بچه های من همه تن ...

ولی جدی میگم هر روز واسش اسفند دود کن ایشالا که به سلامتی  زایمان کنی هفته چندمی کی زایمان میکنی؟

ای جانم آره عزیزم طبیعیه واای یهو دلم تنگ شد واسه دو سال پیش که دختر خوشگلم تو شکمم بود 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
عزیزم.خردادزایمان کردم دخترم الان توهفت ماس😂

😂😂😂😂😂😂 خوب خیلی خوبه خدا حفظش کنه ماشاالله انقدر با آب و تاب تعریف میکنی انگار بارداری هنوز خوش به حال دختر کوچولوت که انقدر مامانش خوش ذوقه

إن شاء الله شمام به سلامتی زایمان کنی 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏