2777
2789
عنوان

خانما بیاید دارم حرص میخورم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 241 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیدونم زده به سرش خل شده 

بیا و خوبی کن😢عوض تچکرته اگه بهش نگفتم

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
اتفاقن خیلیییی هم خوبه شما اینطور که معلومه واسه عطر مثلن دلت نمیاد پول بدی ولی بوت و پالتو چون لا ...

دقیقا دلم نمیاد انقد پول برای عطر بدم. آخه دوستمم وضعش خیلی خوب نیست سربازم هست میگم چرا باید کادویی بگیره که زیاد هم به  درد نمیخوره 

❤️😍

دندون اسب پیشکشو نمیشمرن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بخدا نمیدونم زده به سرش خل شده 

عزیزم عطرو بزار استفاده کن باهاش حرف زدنی بگو کاش اونقدر هزینه کردی برام،بوت،و پالتو،میخریدی 

اخه یه،چند مدل،شیک دیدم دلم مونده پیششون 

شاید گفت بریم بخریم هم،عطرت میمونه برات هم بوت و پالتو میخری 

یا،بگو مثلا بابام فلان چیزو خریده،برام خیلی ناراحتم کاش برام بوت و پالتو میخرید.ببین چی میگه

بیچاره دستشم دردنکنه اون عطرو خریده توام پالتورو بخر

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
دقیقا دلم نمیاد انقد پول برای عطر بدم. آخه دوستمم وضعش خیلی خوب نیست سربازم هست میگم چرا باید کادویی ...

اگه ۵۵۰ بابت عطر داده حتما داشته بیخیال بابا حرص نخور چروک میشی

بیا و خوبی کن😢عوض تچکرته اگه بهش نگفتم

😂😂😂😂😂😂روم نشد بهش بگم چرا اااا آخه عطر این قیمت هول شدم گفتم دستت درد نکنه عطر اصل خیلی احتیاج داشتم 😐😂

❤️😍