2777
2789

سلام خانما.من در حال حاضر هیچ دوست صمیمی ندارم دوستای معمولی دارم ولی دوستی ک صمیمی باشه باهاش رفت و آمد کنم رو ندارم این مسئله خلی اذیتم میکنه .قبلا داشتم ولی سر بعضی مسائل دوستیمون کات شده .الان مدام به فکردوستای قبلیم هستم .اخرین دوست صمیمی ک داشتم دوران دبیرستانم بود واقعا دوستش داشتم بعد دوسه سال به خاطر سوتفاهم باهم قهرکردیم الان مدام درحال چک کردن پروفایلش هستم تا از حالش باخبر بشم😢

دوست صمیمی خیلیم خوب نی

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

خب زمان میگزره ادمها بزرگتر وپخته تر میشن دوباره زنگ بزن ورابطه را شروع کن اتفاقا مطلبی خوندم پایداری دوران دوستی دبیرستان خیلی بیشتر از بقیه موارده

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳تا دوس فوق صمیمی داااااشتم. اما اونا چندسال زودتر از من ازدواج کردن جو گرفتشون کات کردن😑 اولش دلم تنگ میشد غصه میخوردم الان بقول همسرم فدای سرم ک کات کردن ب درک

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

تو دیگه چقد بدبختی استارتر عزیزم

بیخیال فدای سرت 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

خب زمان میگزره ادمها بزرگتر وپخته تر میشن دوباره زنگ بزن ورابطه را شروع کن اتفاقا مطلبی خوندم پایدار ...

با مادرش در ارتباطم حتی یکبار شمارشو داد گفت اگه خواستی پیام بده ب دخترم.خواهرم گفت توچرا خودتو کوچیک کنی پشیمونم کرد 😐

منم هیچ دوست صمیمی ندارم قبلا کلی دوست داشتم ولی بعد ازدواج باهمشون کات کردم الان کل دوستام خانوادم ...

ار واقعا به نظر دوست صمیمی داشتن خیلی خوبه مخصوصا ک روحیاتش مثل خودت باشه

درسته ولی به نظرم خیلی از درد و دل هارو نمیشه با خوهر و مادر یا همسردرمیون گذاشت.دوست داشتن از خیلی ...

اره درداتو بش بگی ک در مواقع دعوا ب همه بگه

من ک اعتماد نمیکنم اونم تو این دوره زمونه..

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
من ۳تا دوس فوق صمیمی داااااشتم. اما اونا چندسال زودتر از من ازدواج کردن جو گرفتشون کات کردن😑 اولش د ...

نمیدونم چرا اما هیچوقت نمیتونم دوستامو فراموش کنم .مخصوصا اخرین دوست صمیمیم چون واقعا باهم مث خواهر بودیم 

اره درداتو بش بگی ک در مواقع دعوا ب همه بگه من ک اعتماد نمیکنم اونم تو این دوره زمونه..

به کی میخواد بگه وقتی غربیس بعدم عزیزم دوستی ک واقعا دوست باشه مث خواهر باشه نه هر کسی

ار واقعا به نظر دوست صمیمی داشتن خیلی خوبه مخصوصا ک روحیاتش مثل خودت باشه

بله عزیزم موافقم بعضی وقتا خیلی دلم میگیره ازاینکه حرف تو سینه ام میمونه اما نمیتونم به هیچ یک ازخونوادم بگم اون موقعس که میگم کاش یه دوست صمیمی داستم و باهاش حرف میزدم

خب زمان میگزره ادمها بزرگتر وپخته تر میشن دوباره زنگ بزن ورابطه را شروع کن اتفاقا مطلبی خوندم پایدار ...

خیلی برام جالب بود دقیقا اسم دوست منم که واقعا دوستش داشتم و دارم فرشتس😍😍😍

بله عزیزم موافقم بعضی وقتا خیلی دلم میگیره ازاینکه حرف تو سینه ام میمونه اما نمیتونم به هیچ یک ازخون ...

مادرم یکی دوتا دوست خیلی صمیمی داره که خیلی به درد هم میخورن واقعا بهشون حسودیم میشه .گاهی احساس میکنم شاید مشکل از خودمه ک هیچ دوست صمیمی ندارم😔