سلام خانما.من در حال حاضر هیچ دوست صمیمی ندارم دوستای معمولی دارم ولی دوستی ک صمیمی باشه باهاش رفت و آمد کنم رو ندارم این مسئله خلی اذیتم میکنه .قبلا داشتم ولی سر بعضی مسائل دوستیمون کات شده .الان مدام به فکردوستای قبلیم هستم .اخرین دوست صمیمی ک داشتم دوران دبیرستانم بود واقعا دوستش داشتم بعد دوسه سال به خاطر سوتفاهم باهم قهرکردیم الان مدام درحال چک کردن پروفایلش هستم تا از حالش باخبر بشم😢
تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی...مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
من ۳تا دوس فوق صمیمی داااااشتم. اما اونا چندسال زودتر از من ازدواج کردن جو گرفتشون کات کردن😑 اولش دلم تنگ میشد غصه میخوردم الان بقول همسرم فدای سرم ک کات کردن ب درک
برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند.
منم هیچ دوست صمیمی ندارم قبلا کلی دوست داشتم ولی بعد ازدواج باهمشون کات کردم الان کل دوستام خانوادم و دخترمو و خواهرامن ولی نیاز به یه غریبه صمیمی دارم
درسته ولی به نظرم خیلی از درد و دل هارو نمیشه با خوهر و مادر یا همسردرمیون گذاشت.دوست داشتن از خیلی ...
اره درداتو بش بگی ک در مواقع دعوا ب همه بگه
من ک اعتماد نمیکنم اونم تو این دوره زمونه..
تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی...مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...
ار واقعا به نظر دوست صمیمی داشتن خیلی خوبه مخصوصا ک روحیاتش مثل خودت باشه
بله عزیزم موافقم بعضی وقتا خیلی دلم میگیره ازاینکه حرف تو سینه ام میمونه اما نمیتونم به هیچ یک ازخونوادم بگم اون موقعس که میگم کاش یه دوست صمیمی داستم و باهاش حرف میزدم