2777
2789
بله خب من از بارداری هیچی نمیفهمم چون اون بار تا هفته ۶ سقط شد مراحل بارداری رو طی نکردم برام دعا کن ...

ایشالا عزیزم به سلامتی، توهم برا من و بقیه دعا کن حامله شیم😘

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بتا خوبه نیاز به دیدن ساک نیست

اون در مواردیه که بتا پایینه و میگن شاید خارج رحمی باشه

شما ۸ هفته که کامل شدی برو برا قلب

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وقتی بتا خوبه نیاز به دیدن ساک نیست اون در مواردیه که بتا پایینه و میگن شاید خارج رحمی باشه شما ...

يعنی الان نرم دیگه یه ماه دیگه برم خوبه ؟ ب نظرتون برم برا بهداشت جهت مراقبت بارداری تشکیل پرونده بدم یا زوده

خدایا حال دلمو خودت خوب کن
يعنی الان نرم دیگه یه ماه دیگه برم خوبه ؟ ب نظرتون برم برا بهداشت جهت مراقبت بارداری تشکیل پرونده بد ...

سابقه سقط یا انعقاد خون که نداری؟

برو یه دکتر دیگه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

عزیزم تبریک میگم بهت..منم ۲ هفته هست فهمیدم باردارم.تاریخ پریودیم ۲ آذر بود...بعد یکم لکه بینی داشتم دو روز پیش رفتم سونو..ساک رو دید ولی کلی ناامیدم کرد گفت جنین نیس و پوچه..منم دو روزه کارم شده گریه...گفت ۲ هفته دیگه بیا سونو باز...حالا همه دوستان بهم تو همین سایت میگن چون زود رفتی فقط ساک رو دیدی و جنین ندیدی...باید ۸ هفته بری..منم به تو توصیه میکنم که اصلا و به هیچ وجه زودتر از ۸ نرو...تا بهت نه استرس نه نگرانی وارد نشه...اگر تو ۸ بری دیگه مطمعنی هر چی سونو نشون میده درسته...الانم منم منتظدم ۲ هفته بگذره باز برم ببینم چی میشه...ایشالا که جنین برام پیدا شه