2777
2789

بچه ها من اين روزا تنبل شدم هي ميگم امروز برم ثبت نام باشگاه هي ميگم فردا بعدشم نميرم هيكلم خوبه ها فقط واسه تنوع  

مثلا ميخوام برم بزنم تو كار ارايشگري استعدادشو دارم عجيب حداقل سرم گرم باشه تنبلي ميكنم  

كلا حوصله ندارم از خونه برم بيرون همش سرم تو گوشي يا تي وي 

چيكا كنمممممم يه راه حل بدين قبلا خيلي اكتيو بودم سر كار ميرفتم  باز بيرون ميرفتم ولي خوب ديگه نميرم سر كار  حالا نميدونم از كجا شروع كنم اكتيو باشم 

شما اينجوري هستين ايا ؟؟ 

hair coloris ~ hair keratin 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اصلا دوس ندارم از خونه برم بیرون ینی دوس دارم اما تنبلی میکنم

اره منم همينجوريم  ولي اين مدلي هستيم خوب نيست خيلي دلم ميخواد شاد شنگول پر جنب جوش باشم ولي باز صبح ميشه مثل روز قبل   

hair coloris ~ hair keratin 
منم همینجوریم.ولی بزورم شده برو بیرون.بعد که بری کم کم راه میفتی..من رفبق پا ندارم وگرنه میرفتم.ویتا ...

منم رفیق ندارم حوصله بیرون رفتن ندارم همش سرم تو گوشیه حالم ید میشه کل روزم با گوشی ور میرم 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی