2777
2789

سلام خانومای گل

من قبلا سایت زدم فروشگاه اینترنتی وکس و سی دی های لاغری ک خوب بود فروشش ولی خو بعدش ادامه ندادم

چن بارم وبلاگ موسیقی و تفریحی اینا زدم:/ که اونا هم متوسط گرفته بود

الان دوس دارم سایت بزنم ولی نمیدونم چی

شما نظرتون چیه

مثلا خودم تولید محتوا و مقاله نوشتن دوس دارم یا فروشگاه اینترنتی بدلیجات ارزون قشنگ

یا مثلا ی سایت که خانومایی ک تو خونه کارای هنری میکنن توش بفروشم و تبلیغ کنم ک هم اونا درامدشون بهتر شه منم ی درصد معقولانه بگیرم

نظر شما چیه چی خوبه

چجوری سایت میزنی به منم یاد بده😆😆

کاری نداره با وردپرس راحته

ولی بعدش واسه این که شکل و ظاهر سایتو ب دلخواه خودت درست کنی باید یکم html بلد باشی یکمم اصول سئو و مطلب گذاشتن تا پر بازدید شه 

اول ی هاست خریدم با دامنه بعد قالب وردپرس پیدا کردم خودش یاد داد چجور نصب کنم واسه درگاه پرداختم از زرین پال گرفتم ک واسه وردپرس افزونه داره .خیلی حال میداد مثلا صبح از خواب بیدار میشدم عه یکی سفارش داده 😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره با وردپرس راحته ولی بعدش واسه این که شکل و ظاهر سایتو ب دلخواه خودت درست کنی باید یکم ht ...

وردپرس برنامه س؟

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
همون کار هنری خانما رو که تو منزل انجام میدن براشون سایت فروش راه بندازی خیلی عالیه  موفق باشی ...

مرسی عزیزم از هم فکریت خودمم تو نظرم این بود اخه میخوندم خیلی ارزون میفروشن به دلال حیفه

وردپرس برنامه س؟

اره ببین ورد پرس یه cms یا سیستم مدیریت محتوا هست 

مثلا اینجا تو نینی سایت ما تو این کادرا مینویسیم مطلب میزاریم دیگه لازم نیست بریم تو هاست و با کد و برنامه نویسی سر و کله بزنیم 

وردپرس رو تو هاست نصب میکنیم دگه لازم نیس هی بریم کد بنویسیم .راحت تر میکنه و کاربر پسند تر

مرسی عزیزم از هم فکریت خودمم تو نظرم این بود اخه میخوندم خیلی ارزون میفروشن به دلال حیفه

آره خیلیا هستن که دوس دارن کاراشون با قیمت مناسب به فروش برسه

هر موقع راه انداختی خبر بده بهم اگه کسی خواست بهتون معرفی کنم کاراشو بذترید تو سایتتون

اره ببین ورد پرس یه cms یا سیستم مدیریت محتوا هست  مثلا اینجا تو نینی سایت ما تو این کادرا مین ...

برنامشو ازکجا تهیه کنم؟؟ من هیچی سر در نمیارم ولی دوست دارم یادبگیرم وکسب درآمد کنم...

چطور تبلیغ سایتتونو میکنید ؟؟ 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
برنامشو ازکجا تهیه کنم؟؟ من هیچی سر در نمیارم ولی دوست دارم یادبگیرم وکسب درآمد کنم... چطور تبلیغ س ...

نگاه اول باید یک هاست تهیه کنی

هاست چیه؟هاست یک جایی هست ک فایلای سایتمون توش ذخیره میشه مث یه کامپیوتر ک ۲۴ ساعته روشنه و مردم ب اون مراجعه میکنن و سایت مارو میبینن

هاست رو از سایت  spaceiran.com میخرم پلن هاش خیلی با صرفه هست .یه دامنه یا همون اسم سایت هم باید بخری ک ارزونترینش  .ir   سالی ۴۰۰۰ تومن که باید تو سایت nic.ir یه حساب کاربری ایجاد کنی و ازت مدارک هویتی میخوان و اون نیک ایدی رو بدی به شرکت تا دامنه به اسم خودت باشه و امتیازش مال خودت و کسی نتونه صاحب شه .اگه هاست و دامنه از یه جا بخری خودشون nameserver رو تنظیم میکنن ک کار راحتیه البته

واسه قالب سایت تو سایت ژاکت قالبای پولی هست ک بعضیاشون خیلی قشنگن و با قیمت مناسب اگه قالب رایگانم بخوای خیلی جاها هست مث سایت همیار وردپرس .قالبش به صورت یه بسته نصبیه ک خودش توش ووردپرس و ووکامرس داره اگه به پشتیبانی هاست هم تیکت بزنی واست نصب میکنه مجانی ولی نیم ساعت وقت بزاری خودت یاد میگیری

دیگه بعدش خودت میتونی سر و شکل سایتو درست کنی مثلا مطلب بزاری و محصولاتتو بزاری .واسشون عکسای قشنگ بزار و از نهایتا ۵ تا تگ استفاده کن و از دسته بندی ها استفاده کن .تو اینترنت بزن اصول سئو خیلی مطلب هست و مطالعه کن .سعی کن همیشه اطلاعاتتو به روز نگه داری

مثلا واسه سایتت پیج اینستاگرام بزن کانال تل.گرام بزن و ادرس بده 

شماره های معتبر بزن و همیشه جوابگو باش و بزار کاربرا راحت ازت سوالشونو بپرسن

یه قسمت بزار مثلا ایمیل کاربرا رو دریافت کنی و هر چند وقت ایمیل های خوب بهشون بزن به این کار ایمیل مارکتینگ میگن ک اموزشش هست تو نت

مثلا کانال اپارات بساز توش سایتتو تبلیغ کن فیلم بزار اینا .سعی کن از همه جا به سایتت لینک بدی رتبه سایتت میره بالا

اگه فروشگاه میخوای بزنی باید بری زرین پال حساب بسازی بعد وصل کنی ب سایتت اونوقت هر کی خرید بخواد بکنه خودکار انجام میشه و تو حتی تو خوابم پول در میاری

راستی انجمنای کامپیوترم هست عضو شو خیلی خوبه هر سوالی داشتی اونجا کلی ادم هس جواب میدن

اگه راجب هاست مشکل داشتی پشتیبانی نت افراز یا اسپیس ایران خیلی خوبه من هر چی پرسیدم سریع جواب دادن

در کل عزیزم اینا الان به ذهنم رسید بازم سوالی داشتی در خدمتم

نگاه اول باید یک هاست تهیه کنی هاست چیه؟هاست یک جایی هست ک فایلای سایتمون توش ذخیره میشه مث یه کامپ ...

شما رشتتون کامپیوتره که اینهمه اطلاعات دارین؟

من اطلاعاتم خیلی ضعیفه چجوری باید اطلاعاتمو در این خصوص بالا ببرم؟

کتابی چیزی معرفی میکنید که خیلی ساده گفته باشه