2777
2789
عنوان

بارداری

184 بازدید | 22 پست

ماه قبل اولین روز پریودیم هفدهم بود

بنظرتون الان چند هفته ام هست؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوش به حالت واسه من دعا کن

الهی نی نیت صحیح و سالم باشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
چقد سریع فهمیدی عزیزم

جان؟یعنی چی؟

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
خوش به حالت واسه من دعا کن الهی نی نیت صحیح و سالم باشه

چشم حتما ان شالله خدا دامنتو سبز کنه

منظورم اینه که زود به بارداریت پی بردی

اره امروز موعدم بود که تازه بی بی زدم دوخط پررنگگگ افتاد

من هشت روز قبل پری فهمیدم یعنی  اواخر هفته ۳ 😁

ماشاالله چقدر زود بتاتون انموقع چند بود بی بی هاله افتاد یا پررنگ بود خطش؟

ماشاالله چقدر زود بتاتون انموقع چند بود بی بی هاله افتاد یا پررنگ بود خطش؟

هاله بود .آخه سه قلو بودن یکیشون جذب شد الان دوتا دارم 😊 بتام بالا بود تستو زود مثبت کرد ۳ روز مونده به پری یه خط خیلی پررنگ شد 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
اره امروز موعدم بود که تازه بی بی زدم دوخط پررنگگگ افتاد

دو قلو داری شک نکن

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
دو قلو داری شک نکن

اخه اصلا تو خانواده  سابقه دوقلو زایی نداریم بازم ممکنه؟

هاله بود .آخه سه قلو بودن یکیشون جذب شد الان دوتا دارم 😊 بتام بالا بود تستو زود مثبت کرد ۳ روز موند ...

الهییی

بصورت طبیعی بود بارداریت؟