2777
2789
عنوان

بنظرتون دوباره بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 80 پست
سلام سمانه جون خوبی گل پسرت خوبه؟ عجله نکن زوده هنوز بذار حداقل پسرت 2سالش بشه 

سلام شبنم‌جون خوبی عزیزم ،گل پسر شما چطوره؟؟

والا من خیلی هم عجله نداشتم چون دیدم بعضی هاراضی هستن گفتم یه پرس و جو کنم 

ولی بعضی دوستان با حرفهاشون واقعا آدم رو ناراحت میکنن

،انگار من دشمنشون هستم

کاش همه با کلمات زیبا صحبت کنن😔

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
حسود پلاستیکی به چه معناست😐

نمیدونم 😂😂😂از کلمات ابداعی نی نی سایته

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییت عزیزم آخه در اطرافم بعضی ها میگن خوبه باهم بزرگ میشن😒 ولی انگار اینطور نیست

خواهش میکنم میگن بزرگ میشن ولی به چه بهایی واقعا واقعا بهاش سنگینه ضمنا آدم وقتی زود حامله میشه کلی سلامتیشو از دست میده کلی ضعیف میشه مردا هم که می دونی به فکر خودشونن خیلی به فکرمونن حرف مردمو ولشکن به چیزی میپررونن از دهنشوندفکر نمیکننن دلشون که نسوخته من الان دوتا پسر دارم هی بهم میگن دختر نمیخوای خیلی خوبه یکی دیگه بیار با پسرات بزرگ میشن حالا از کجا معلوم بیارم دختر بشه اگه پسر شد چی مگه ما خانمها دستگاه جوجه کشی هستیم برای دنیا و آخرت همین دوتا بسه بچه نوزاد میبینم تن و بدنم مبارزه یاد سختیام میوفته

نمیدونم 😂😂😂از کلمات ابداعی نی نی سایته

چه جالب😅 منم یاد گرفتم

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

[QUOTE=78994308]سلام شبنم‌جون خوبی عزیزم ،گل پسر شما چطوره؟؟ والا من خیلی هم عجله نداشتم چون دیدم بعضی هاراضی هستن

خوبیم خداروشکر

بیخیال عزیزم اهمیت نده تجربه هرکس فرق میکنه شاید یکی بچه هاش آروم باشن و اذیت نکنن و یکی دیگه بچه هاش نق و نقو اذیت کار باشن تو هم با توجه به اینکه سزارین بودی  حداقل باید 3سال فاصله داشته باشه زایمان هات از طرفی هم دیگه نباید به پسرت شیر بدی گناه داره طفلک نذار از شیرت محروم بشه فعلا تا دو سالگی پسرت عجله نکن فرصت زیاده 

منم انشالله 4سالگی پسرم میخوام اقدام کنم برای دومی 

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش