2777
2789
عنوان

بنظرتون دوباره بچه دار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اونا شاید دارن تاوان اشتباه خیلی افراد دیگه رو میدن خیلیاشونم اندازه ای ک باید تلاش کنن نمی ...

من بدون فکر حرف نزدم

واقعا به این حرف هیچ اعتقادی ندارم

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
من بدون فکر حرف نزدم واقعا به این حرف هیچ اعتقادی ندارم

اعتقادتون برا خودتون محترمه❤️

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

چه توانايي دارن بعضيا خداييش😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم من  بزرگترین اشتباهم این  بود ه همون وقت که  بچم  ۶ ماهش بود  اقدام نکردم ‌ همه گفتن  زوده  بزار  از  شیر بگیری بزار  بزرگ بشه گناه داره و ...منم  سزارین بودم گفتن  باید ترمیم بشی و این  حرفا  

بعد دو سالم کع اصلا  دیگه نمیشه اینقدر شرایط سخت میشه  بچه اول تازه حمایت میخواد و .... اللن  ۵ سالشه  عیچی به هیچی 

ولی دورم بودن  کسایی که  زیر یه سال دومی رو باردار شدن  الان  راحتتتتتن 

این تجربه عملی من  بود اگر در خودت  قدرت میبینی به حرف کسی گوش نده  و سوالم نپرس چون منصرفت میکنن فقط تصمیم بگیر و اقدام کن

خدایا کمکم کن

من پسرم هشت ماهه شد حامله شدم به خواست خودم البته دکترم گفت چون زایمان طبیعی بود و یه کیست داشتم بعد جفت اومد بیرون دوباره گذاشتن سر جاش دکترم گفت زایمان دومت باید سریع باشه تا کیست زود بیاد بیرون البته این اتفاق نیفتاد و سر جاشه الان داره پدرم در میاد از صبح تا شب مثل یه دستگاه شدم شبیه حمالا نه وقت میکنم جایی برم نه تفریح نه به خودم برسم هم میرم تو آشپزخانه دوتایی به دست وپاهام میچسبن همیشه غذای سرد سر سفره مال من خلاصه افتضاحه بیشتر موهام سفید شده بعد دومی ضمنا من ۷ سال بچه نداشتم بنا به خواسته خودمون بچتو ۲ ساله بکن بعدش بیار بهتره

من پسرم هشت ماهه شد حامله شدم به خواست خودم البته دکترم گفت چون زایمان طبیعی بود و یه کیست داشتم بعد ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

آخه در اطرافم بعضی ها میگن خوبه باهم بزرگ میشن😒

ولی انگار اینطور نیست

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
عزیزم من  بزرگترین اشتباهم این  بود ه همون وقت که  بچم  ۶ ماهش بود  اقدام ن ...

یعنی شما پشیمونی؟؟؟آخه اون طور که بیشتر درگیر میشدین

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
خييييلي زوده بابا چه عجله اي بچه گناه داره الان از شير بگيريش  و واسه خودت خيلي بده بين سزارين ...

آره ازلحاظ شیر دادن نگران ام،ولی خیلی ها شنیدم میگن سزارین با فاصله کم مشکلی ایجاد نمیکنه

من پسرم ۲۰ ماهش بود فهمیدم باردارم .از شیر گرفتمش .ولی به حدی ضعف ورعش داره بدنم که نگو .فکر میکرم ا ...

قربونت شم عزیزم😔😔انشالله خدا کمکت کنه

نه ماشالا اولی خیلی وزنش خوبه .  تا هفت ماهگی بهش شیر دادم ولی خب شیرخشکی بودن درکل دوتاشون .&n ...

خداروشکر انشالله بچه هات همیشه سالم باشن😍😍

ادم اینجوری که اصلا شیرینی بچه هاشو درک نمیکنه زیر یکسالگی بچه قشنگترین دوران برای یه مادره که دیگه ...

درسته

ممنون