2777
2789
عنوان

بی بی چکمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 76 پست
چندروز عقب انداختی عزیزم ؟

امروز موعدم بود

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
مبارکهههههه. منم بی بی چک گذاشتم امروز ولی چرا حدیک خط امده بود اونم وسط بود یعنی چی؟

خطا داشته یدونه دیگه بزن

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خق فاطمه زهرا ان شالله نتیجه بگیری این ماه

انشاءالله خیلی چشم به راهم شمام واسم دعاکنید شاید دعای شما زودترازدعای من مستجاب شد

خدایا نی نی کوچولو حس میکنم تودلمه منتظرم که ببینم یکی ازفرشته هاتو بهم دادی که نه ماه دیگه بیادتوی بغلم

جان عزیزانتون برا ما ام دعا کنین چن وقت بود موعدم عقب افتادع بود همش فک مبکردم حامله ام دلمم نمیومد بی بی چک بزنم همسرم کلی خوشحال بود ک بابا شده امروز شدم 😢😢

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

انشاءالله خیلی چشم به راهم شمام واسم دعاکنید شاید دعای شما زودترازدعای من مستجاب شد

ان شالله بزودی زود این حس و تجربه کنی

جان عزیزانتون برا ما ام دعا کنین چن وقت بود موعدم عقب افتادع بود همش فک مبکردم حامله ام دلمم نمیومد ...

ان شالله به حق شش ماهه امام این ماه جواب بگیری.

منم تو اقدامم و بیست و دوم موعدمه. چند روزه زیر دلم تییر میکشه و احساس نبض داره

منم همین علایمو دارم اما کمردردم بعضی وقتا سراغم میاد مثل وقت پری

خدایا نی نی کوچولو حس میکنم تودلمه منتظرم که ببینم یکی ازفرشته هاتو بهم دادی که نه ماه دیگه بیادتوی بغلم
منم همین علایمو دارم اما کمردردم بعضی وقتا سراغم میاد مثل وقت پری

حالت تهو و سرگیجه چی؟

حالت تهو و سرگیجه چی؟

حالت تهوعم دارم اما این کمردرد مثل زمان پریودی کلا ناامیدم کرده

ان شالله بزودی زود این حس و تجربه کنی

انشاءالله خداازدهنت بشنوه

حالت تهوعم دارم اما این کمردرد مثل زمان پریودی کلا ناامیدم کرده

اصلا ربطی نداره دقیقا شبیه همون حالت پریودیه دردش

اصلا ربطی نداره دقیقا شبیه همون حالت پریودیه دردش

آره توام اینطوری شدی امازیادنمیگیره آنی قطع میشه وقتی ام عطسه میکنم زیرشکمم آنی هردوطرف تیرمیکشن