2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنو نرفتم دکتر تا دارو بگیرم، جدا شمام همینطورید؟ کیست چند سانتی خطرناکه و نیاز ب جراحی داره؟&nbs ...

براي من ابعادش بزرگه ٧ سانته

ولي دكترم گفت كار سنگين نكن ال دي هم داد دارم ميخورم ان شاءالله جواب بده

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
براي من ابعادش بزرگه ٧ سانته ولي دكترم گفت كار سنگين نكن ال دي هم داد دارم ميخورم ان شاءالله جواب ب ...

انشاالله، نگفت بهتون جراحی؟ برا من نصفشه تقریبا ولی دردش زیاده واقعا

نه عزيزم جراحي وقتيه كه به قرص جواب نده،

شبا به شكمت روغن سياهدانه بمال و روزا رازيانه دم كن برا من كه نتيجه داد

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
نه عزيزم جراحي وقتيه كه به قرص جواب نده، شبا به شكمت روغن سياهدانه بمال و روزا رازيانه دم كن برا من ...

ممنونم عزیزم چون بچه شیر میدم نمیتونم رازیانه بخورم میگن برا دختربچه خوبه

سلام خوبی؟من همونم که درد مزمن تخمدان داشتم گفتی برو سونوگرافی سعادت تشخیص میده

رفتم سونوگرافیش ولی گفت سالمی

اما داره میشه ۴ ماه که تخمدان چپم درد داره..دردایی مثل نیش زدن سیخ زدن که میزنه پهلو وکمرم..فتق هم معاینه کرد چیزی نبود

چیکار کنم میترسم اندو داشته باشم و@تشخیص نداده باشه

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
سلام خوبی؟من همونم که درد مزمن تخمدان داشتم گفتی برو سونوگرافی سعادت تشخیص میده رفتم سونوگرافیش ولی ...

سلام، خداروشکر سالمی، اگه چیزی نبوده دیگه از فکرش بیا بیرون

چجوری با وجود دردم از فکرش بیام بیرون...ب نظرت احتمال خطا هست؟تو دردات چجوری بود؟برا من نیش زنندس..و حس سنگینی تو تخمدان چپ

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
چجوری با وجود دردم از فکرش بیام بیرون...ب نظرت احتمال خطا هست؟تو دردات چجوری بود؟برا من نیش زنندس..و ...

دردا بسته به محل فرق داره

اره ممکنه خیلی خیلی خیلی کم باشه دیده نشه اما خطاش کمه

حالا میخوای مطمئن شی این ماه ی ورق ال دی از شروع پریودت بخور

چون اگه اندو باشه مثلا، دردش خیلی میوفته