2777
2789
عنوان

وای امان از قوم شوهر

375 بازدید | 7 پست

سلام بچه هاشوهرم واردکننده جنس از چین هست

بنا به کارش سالی یک یا گاها دوبار میره چین هرسری میره خواهراش کلی بهش دستور میدن اینو بیار اونو بیار

مثلا واسه خواهراش بچه های خواهراش نمیدونم شوهرخواهراش باید همه چی بیاره

یعنی دوچرخه بچشونم این باسد بخره هرچی هم واسه من میگیره باید واسه اونا بخرن میگن محمد ازچین میاد ما باید بیایم چمدونشو بازکنسم

حالا خودشون میرن جایی هیچی نمیارن رفته بودن مشهد یه دست بلیز شورت 20تومنی فقط واسه دخترم اوردن وضع مالیشونم همشون درحد عااااالی

حالا شوهرم ماه دیگه میخواد بره چین بنظرتون چجوری بهش بگم فقط نفری یک تیکه بداشون بیاده

جالبه توقع دارن شوهرم از چین اول عکس لباس هارو بده بعد واسشون بخره اما خودشون هراشغالی باشه بدون اینکه ازمن بپرسن واسه من میگیرن

همینایی که به ما گفتی به شوهرت بگو و توجیهش کن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب بگو برا کارش داره میره برا تفریح نمیره که براتون هرسری که میره سوغاتی بیاره ، حالا اگه قیمتشو با همسرت حساب کنن ی چیزی، بعدشم بگو برا آوردن اضافه بار میخوره برا آوردنش اذیت میشه و قوانین عوض شده اضافه بار میخوره 

خوب بگو برا کارش داره میره برا تفریح نمیره که براتون هرسری که میره سوغاتی بیاره ، حالا اگه قیمتشو با ...

شوهرم با چمدون 30کیلومیتونه بیاره ببین چقدر اسنا سفارش میدن که میذاره تو کانتینر با جنساش میاد

میخواین عکس پیامی که خواهرش داده بذازم اسنجا ازگوشی شوهرم اسکرین گرفتم توووروخدا یه راه حل بدید

بزار

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀