2777
2789
عنوان

کدبانوها میزبانای حرفه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دون کن تو یه ظرف بزرگ با گلاب و گلپر!خیلی باکلاس باشن انار نمیخورن    

با کلاسن خیلی😆😆

فعلا از صبح بچم پدرمو دراورده یه سره گریه میکنه حال دون کردن ندارم پس درسته میزارم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
دون کن بریز تو پیاله به تعداد نفرات  همین کاری نداره که   پیاله رو پر پر نکن  سرخالی ...

پسرم پدرمو دراورده ازصبح به زور خونه رو نظافت کردم الانم خوردم از خستگی حس دون کردن ندارم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
طفلکها رسمی ان دیگه  گناه کار که نیستن😁😁 فکر کن انار درسته جلوی مهمان رسمی! یک درصد دلش بخواد ...

حالا ی شب نخوره نمیمیره ک😂

+چه خوب میخندی! -شبامم دیدی؟😩+نه چطور؟-از روزامم بیشتر میخندم کلا اسکلم😅😂(شوخی)
حالا ی شب نخوره نمیمیره ک😂

خدا نکنه نه نمیمیره..اما مهمان حبیب خداست احترامش واجبه نباید طوری باهاش تا کرد که بره پشت سرش رو هم نگاه نکنه. نه بخاطر انار کلا گفتم...گفتم شاید یک درصد دلش خواست..چون استارترهم گفته بودن رسمی از اون جهت این پاسخ رو دادم

خدا نکنه نه نمیمیره..اما مهمان حبیب خداست احترامش واجبه نباید طوری باهاش تا کرد که بره پشت سرش رو هم ...

باشه دوست عزیز نزن خواهشا😟

+چه خوب میخندی! -شبامم دیدی؟😩+نه چطور؟-از روزامم بیشتر میخندم کلا اسکلم😅😂(شوخی)