2777
2789
عنوان

تو رو قران به این وقت عزیز برای سلامتیم دعا کنید حتی شده یه صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 37 پست
عزیزم میشه بگید چیکار کردید  منم مشکوکم اما چون باردارم نمیشه ام آر آی بدم  لطفا راهنمای ...

در چه مورد ؟ شما به چی مشکوک هستی چند روز دربه در به دکترا زنگ میزنم فعلا موفق نشدم نپیت بگیرم 

التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در چه مورد ؟ شما به چی مشکوک هستی چند روز دربه در به دکترا زنگ میزنم فعلا موفق نشدم نپیت بگیرم 

ادنوم هیپوفیز عزیزم 

البته من دیابت بی مزه دارم نمیدونم اسمشو شنیدی  یا نه که دکتر غددم میگه یه هورمون از غده هیپوفیزت ترشح نمیشه و باید ام آر آی بده ممکنه ادنوم هیپوفیز باشه ممکنه هم هیچی نباشه ، من یه مقدار کم پرولاکتینم قبل بارداری بالا بود دو ماه قرص خوردم اقدام اولمم باردار شدم 

الان از تومور خیلی میترسم

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓
ادنوم هیپوفیز عزیزم  البته من دیابت بی مزه دارم نمیدونم اسمشو شنیدی  یا نه که دکتر غددم م ...

منم قبل بارداری پرولاکتین بالا داشتم ام ار ای کردم گفت ادنوم داری چندماهی قرص خوردم و باردار شدم 

انشاالله که مال شما ادنوم نباشه اعصابم رو بهم ریخته دیگه

التماس دعا
ادنوم هیپوفیز عزیزم  البته من دیابت بی مزه دارم نمیدونم اسمشو شنیدی  یا نه که دکتر غددم م ...

انشاالله بچت دنیا اومد زود ام ار ای بده خیالت راحت بشه چون اگه باشه احتمالش هست که تپ شیردهی بزرگ تر بشه

التماس دعا
منم قبل بارداری پرولاکتین بالا داشتم ام ار ای کردم گفت ادنوم داری چندماهی قرص خوردم و باردار شدم&nbs ...

ای بابا این چیه دیگه!!! عزیزم شما چه علایمی داری؟؟؟ 

من قبلا ترشح شیر داشتم الانم دوبینی گرفتم متاسفانه

من ترشح نداشتم اصلا پرولاکتینمم چند عدد بالا بود فقط /دو بینی یه کم دارم اما چشمم ضعیف هست عینک میزنم اوکیه 

نمیدونم واسم دعا کن بعد زایمان برم ام ار ای 

من ترشح نداشتم اصلا پرولاکتینمم چند عدد بالا بود فقط /دو بینی یه کم دارم اما چشمم ضعیف هست عینک میزن ...

دوبینیت چطوریه ؟ همه چی رو دوتا میبینی ؟من دوتا چیز نزدیکبه چشمم رو دوتا میبینم رو هر کدوم تمرکز کنم اون یکی دیگه دوتا میشه 

التماس دعا
دوبینیت چطوریه ؟ همه چی رو دوتا میبینی ؟من دوتا چیز نزدیکبه چشمم رو دوتا میبینم رو هر کدوم تمرکز کنم ...

نه من حالت سرگیجه چشام تار میبینه فقط البته باردارم  هفته دیگه زایمانه خدا بخواد

منم آدنوم دارم شما تو بارداری اذیت نشدین سردرد یا چیزای دیگ توروخدا یکم توضیح بدین موقع ...

نه عزیز اما ادنومم بزرگ شده چند میلی منتظرم بچم رو از شیر بگیرم درمان رو دوباره شروع کنم 

واسه من چهار بود الان هفت شده البته چندماه پیش ام ار ایاس دادم. الان نمیدونم چنده 

التماس دعا