2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان نداره عزیزم

مگر زود آز داده باشی

آزمایشگاه اشتباه کرده باشه

یا دیر تخمکت آزاد شده و نفهمیدی

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
من

فدات تو زود آز دادی

تخمک گذاریت دیر بوده

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین
فدات تو زود آز دادی تخمک گذاریت دیر بوده

خدانکنه

ده روز بعد از موعدم منفی بود. 20 روز بعدش مثبت شد.

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
واقعا؟؟. ميشه واسم بگي؟؟؟ بتاتون كي رفت بالا؟، چندبىد؟؟٠

10 روز بعد از موعدم منفی بود بیست روز بعد از موعدم 126 بود.بی بی چکم که به کل نشون نداد😊

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
10 روز بعد از موعدم منفی بود بیست روز بعد از موعدم 126 بود.بی بی چکم که به کل نشون نداد😊

واسه متم خيلي دعا كن من اي وي افي هستم از دادم روز موعد پريم نرفته بود بالا

دكتر گفت ٤ روز بعد انجام بده

خدانکنه ده روز بعد از موعدم منفی بود. 20 روز بعدش مثبت شد.

تخمک گذاریت جا به جا شده بوده

تخمک گذاریت جا به جا شده بوده

آره دکترم گفت لقاح دیرتر بوده.

واسه متم خيلي دعا كن من اي وي افي هستم از دادم روز موعد پريم نرفته بود بالا دكتر گفت ٤ روز بعد انجا ...

انشاالله دلت شاد شه عزیزم