2777
2789
عنوان

قد کودک دوساله

708 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها... قد بچتون تو دوسالگی چقدر بود؟

بهداشت گف 89 سانته... ولی بارها و بارها خودم اندازه گرفتم 86 بود... چطوره قدش؟ تازه شنی م قد دو سالگی ضربدر دو میشه تو بزرگسالی... ینی 172 میشه

پسره یا دختر؟  قد تولدش چند بوده؟

پسره... قد تولد 52 ولی آخه به قد تولد ربطی نداره که... من طبیعی زایمان کردم... 40هفته کامل تو دلم بوده خب ولی دختر خالم سزارین کرد 38هفته به دنیا آورو  پسرش قد دو سالگی 94 بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره... قد تولد 52 ولی آخه به قد تولد ربطی نداره که... من طبیعی زایمان کردم... 40هفته کامل تو دلم بو ...

به ژنتیک هم ربط داره ولی برا این قد تولدش رو پرسبدم که بگم مهم اینه رو نمودار باشه رشدش که خدا رو شکر هست بلند قدتر شدن بیشتر ارثی هس بعضی بچه ها هم ی دفعه تو بلوغ قد میکشن 

دخترم الینا خانوم 31 ام شهریور ساعت 9و نیم شب اومد بغلم   

اگر 89 که بهداشت میگه درست باشه قدش عالیه ولی اگه 86 باشه یکم کمه 

کلا بچه ها ی سال اول 25 سانت به قدشون اضافه میشه و سال دوم 12 سانت 

که با این حساب باید الان پسرت 89 باشه

اگر 89 که بهداشت میگه درست باشه قدش عالیه ولی اگه 86 باشه یکم کمه  کلا بچه ها ی سال اول 25 سان ...

تا شیش ماهگی توپول و درشت بود ولی از وقتی به غذا افتاد هرروز لاغرتر و ضعیف تره... غذا خوردنشم با کارتون سرگرمش میکنم و تقریبا خوب میخوره... غذا مونده بهش نمیدم... هله هوله اصن ولی بازم نمیدونم

تا شیش ماهگی توپول و درشت بود ولی از وقتی به غذا افتاد هرروز لاغرتر و ضعیف تره... غذا خوردنشم ...

روزی ی لیوان شیر کم چرب بهش بده 

ی روز در میون هم حتما تخم مرغ بده 

ولی بازم میگم نگران نباش قدش خوبه