2777
2789
عنوان

بی بی چک

321 بازدید | 26 پست

سلام امروز روز موعدمه و هنوز پری نیومده

میخوام بدونم بی بی چک حتما باید اول صبح و ناشتا گذاشت؟یا کلا فرقی نداره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

بنظرم فردا صبح بزار بی بی چک من روز موعد منفی بود 

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر باردار باشی الانم نشون میده

حدودا پونز ده روز از تخمک گذاریم گذشته

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بنظرم فردا صبح بزار بی بی چک من روز موعد منفی بود 

چند روز بعدش مثبتشد؟

حدودا پونز ده روز از تخمک گذاریم گذشته

منم ۱۵روزه اقدام کردم با همیم مثل اینکه امروزم موعدمه پری نشدم

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
علائمت چیه ؟

سرگیجه و حال تهو و درد شکم

میگم شاید این سرگیجه از استرس باشه

سرگیجه و حال تهو و درد شکم میگم شاید این سرگیجه از استرس باشه

من کمر درد دارم سر درد

معبودا🙏چقدر زیباست حس کردن وجودت حس کردن تمام خوبیهات درحق ما و اینکه همیشه جواب بدی هامون روباخوبی وبخششت میدی خدای خوبم خدای مهربونم شکرت❤️🙏
منم ۱۵روزه اقدام کردم با همیم مثل اینکه امروزم موعدمه پری نشدم

ااا

خداکنه دوتایی باردار شده باشیم

سیکلاتون چند روزه هست؟

چند روز بعدش مثبتشد؟

روز قبل موعد ،شب گذاشتم با هاله ی کمرنگ مثبت شد

رور موعد صبح گذاشتم منفی بود

روز بعد موعدم کاملا مثبت شد

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫