سلام دوستای گلم
تنها و بهترین راه برای لاغر شدن
من قبلا 78 کیلو بودم تا اینکه باردار شدم و رسیدم به 97😑😑دختر گلیم ک دنیا اومد شدم 93😒😒چاق و زشت شده بودم..غبغب و ک نگم براتون..رو زمین میخزیدم و هرکی منو میدید 10 سال سنمو بیشتر میگفت😞😞شوهرم قد 190 و لاغر اندام من قد 163 و پنگوئن شکل..خلوصه دیگه خسته شده بودم و نا امید..هزار راه واسه رژیم گرفتن رفته بودم و دیگه خسته شده بودم..خانواده شوهرمم همه باربی و خوش تیپ و همیشه من توشون زشت و بد ترکیب بودم...تا زد و صفرا خانومم درد گرفت رفتم دکتر و گفت بلللللللللله پر از سنگه و به خاطر چاقی کبدتم چرب شده...غمگین و نا امید شده بودم و خسته از این وزن زیاد....
صفرامو عمل کردم(توضیحات واسه کسایی ک میخوان عمل کنن:بیمارستان نیکان عمل لاپروسکوپی و 14 میلیون هزینه عمل😑😑😑😑)
این چاقی چه بلاها ک سرم نیورد
بعد عمل شدم 89-88
ک یه روز دختر خالم خدا خیرش بده اومد خونمون دیدم چقققققققد لاغر شده و گفت ک رژیمی گرفته ک تو یک ماهو نیم 6کیلو کم کرده😱😱😱
خب حالا در اینجا استارتر باید به صورت زیر پوستی غیبش بزنه و یه صد نفری بگن خب کوووو ک برگرده ولی من چون انسون خوبی ام غیبم نمیزنه😘😘😘
گفت ک رژیم کالری شماری گرفته و به این صورته ک...
موارد مورد نیاز
یک: ترازوی گرمی مخصوصا وزن کردن خوارکی
دو: ترازو واسه وزن کردن خودتون
سه :دانلود برنامه مانکن از بازار
اینا همه چیزایی هستش ک لازمه.و منو برد تو گروهی ک مدیر گروه 64 کیلو کم کرده بود
من 23 شهریور رژیم گرفتم 88 بودم و الان 71 کیلو ام😍😍

خب الان میپرسین هر وزنی با چه رده کالری پیش بره...طبق این عکس ک میفرستم هر وزنی شروع کنه

دوستان با این رژیم به راحتی ماهی 4 کیلو کم میکنین و قرار نیست چیزی از رژیمتون حذف بشه..میتونین شیرینی کیک یا هر چیزی ک دوست دارین بخورین ولی با احتساب کالریش...وزنش میکنین و وارد برنامه میکنین ک مثلا ناهار ماکارونی 100 گرم...بعد برنامه میگه ک چقد دیگه باید بخورین...اون کالری پایه ای ک میده واسه اینه ک انقد بخورین ک چاق تر نشین شما باید بین 700-500 کالری از اون کمتر بخورین.اینم از تجربیات من.من هدفم 60 کیلو هستش..همین فردا شروع کنین