2777
2789

سلام دوستای گلم

تنها  و بهترین راه برای لاغر شدن

من قبلا 78 کیلو بودم تا اینکه باردار شدم و رسیدم به 97😑😑دختر گلیم ک دنیا اومد شدم 93😒😒چاق و زشت شده بودم..غبغب و ک نگم براتون..رو زمین میخزیدم و هرکی منو میدید 10 سال سنمو بیشتر میگفت😞😞شوهرم قد 190 و لاغر اندام من قد 163 و پنگوئن شکل..خلوصه دیگه خسته شده بودم و نا امید..هزار راه واسه رژیم گرفتن رفته بودم و دیگه خسته شده بودم..خانواده شوهرمم همه باربی و خوش تیپ و همیشه من توشون زشت و بد ترکیب بودم...تا زد و صفرا خانومم درد گرفت رفتم دکتر و گفت بلللللللللله پر از سنگه و به خاطر چاقی کبدتم چرب شده...غمگین و نا امید شده بودم و خسته از این وزن زیاد....

صفرامو عمل کردم(توضیحات واسه کسایی ک میخوان عمل کنن:بیمارستان نیکان عمل لاپروسکوپی و 14 میلیون هزینه عمل😑😑😑😑)

این چاقی چه بلاها ک سرم نیورد

بعد عمل شدم 89-88

ک یه روز دختر خالم خدا خیرش بده اومد خونمون دیدم چقققققققد لاغر شده و گفت ک رژیمی گرفته ک تو یک ماهو نیم 6کیلو کم کرده😱😱😱

خب حالا در اینجا استارتر باید به صورت زیر پوستی غیبش بزنه و یه صد نفری بگن خب کوووو ک برگرده ولی من چون انسون خوبی ام غیبم نمیزنه😘😘😘

گفت ک رژیم کالری شماری گرفته و به این صورته ک...

موارد مورد نیاز

یک: ترازوی گرمی مخصوصا وزن کردن خوارکی

دو: ترازو واسه وزن کردن خودتون

سه :دانلود برنامه مانکن از بازار

اینا همه چیزایی هستش ک لازمه.و منو برد تو گروهی ک مدیر گروه 64 کیلو کم کرده بود

من 23 شهریور رژیم گرفتم 88 بودم و الان 71 کیلو ام😍😍

خب الان میپرسین هر وزنی با چه رده کالری پیش بره...طبق این عکس ک میفرستم هر وزنی شروع کنه

دوستان با این رژیم به راحتی ماهی 4 کیلو کم میکنین و قرار نیست چیزی از رژیمتون حذف بشه..میتونین شیرینی کیک یا هر چیزی ک دوست دارین بخورین ولی با احتساب کالریش...وزنش میکنین و وارد برنامه میکنین ک مثلا ناهار ماکارونی 100 گرم...بعد برنامه میگه ک چقد دیگه باید بخورین...اون کالری پایه ای ک میده واسه اینه ک انقد بخورین ک چاق تر نشین شما باید بین 700-500 کالری از اون کمتر بخورین.اینم از تجربیات من.من هدفم 60 کیلو هستش..همین فردا شروع کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزم بگو اضاف کنیم

خسته شدم ازلاغری

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

ممنون که انقد با حوصله و قشنگ توضیح دادی عزیزم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

استاتر یه چیزیو به صحبتات اضافه کنم با اجازت 

بچه ها برین تو اینستا با چالش 28roozیه نگاه بندازید 

شاید بالای ۱۰۰۰ تا خانم تو این چالش هستن 

که اکثرا از وزن غذاهاشون و مقدار کالری غذاها و میان وعده هااا و غذاهای اصلی عکس میزارن 

خیلی میتونن کمکتون کنن

من مامان شدم🥲