2777
2789

سلام خانوما ميخواستم بدونم از بين كرير و روروئك و صندلي غذا و صندلي ماشين كدومش به دردنخوره؟

ألبته مشكل پول ندارم فقط كمبود جا دارم و نميخوام وسايل اضافه رو دستم بمونه...به نظر خودم روروئك و كرير فقط سه چهار ماه استفاده ميشه و بعدش فقط جا ميگيره و لازم نيست....نظر شما دوستان چيه؟

يه سؤال ديگه بعد به دنيا اومدن ني ني اونو كجا ميخوابونين؟اخه تخت گهواره كنار مادر نميخوام بگيرم چون بعدش بازم رو دستم ميمونه و فقط تخت كودك و نوجوان ميگيرم واسه اتاق خودش.اينطور يا واسه يه مدت بايد من پيشش بخوابم يا اينكه تختش رو بيارم تو اتاق خودمون

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچ كدوم رو نميخاد بياري به نظرم يه تشك بنداز پايين تختت اونجا بخابه ولي زود جاشو جدا كن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

روروئک و کریر رو من که نگرفتم

صندلی ماشین هم اگه خودت زیاد پشت فرمون میشینی و زیاد میری بیرون به دردت میخوره وگرنه الکیه

صندلی غذا هم باز اگه روی میز غذا میخورید خوبه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منکه گهواره گرفتم منکه میترسم بچه رو بندازم کناره خودمون یهو حواسمون نمیشه تو خواب میمونه زیرمون یا دستمون میخوره بهش😯😯😯😯😯کریر هم خیلی استفاده میشه حتی به عنوان صندلی ماشین روروئک هم خوبه واسه وقتایی که کار داری کسی خونه نیس بذاری داخلش بمونه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
هيچ كدوم رو نميخاد بياري به نظرم يه تشك بنداز پايين تختت اونجا بخابه ولي زود جاشو جدا كن

اره اگه به من بود كه أز همون اول جدا ميخوابوندمش ولي يه سه چهار ماه بايد پيشش بخوابم مامانم ميگه گناه داره

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

منم مشکل پول ندارم .ولی نمیخوام واسه چندماه الکی هزینه کنم.باورکن اینای که همه سیسمونی میخرن بعدش میزارن تو دیوار.کریر که تحقیق کردم گفتن سنگینه نگیر.روروئک هم از لحاظ پزشکی نمیگیرم .صندلی ماشین خوبه.صندلی غذا هم بنظرم بزار هروقت بچه بدنیااومد نیازشد بخر.نوازد رو هم که تو تخت تنهانمیشه گذاشت حالا من چون دوقلو هستم مجبورم رو زمین بخوابم کلا بااین سبک تختاهم موافق نیستم.ولی گهواره میگیرم.لباس هم زیاد نگیر بزاربدنیااومدمطابق سایز ورنگ پوستش بگیر بگیری کوچیک شه چه فایده

من ک از هیچ کدوم استفاده نکردم فقط از صندلی ماشین استفاده میکنم روروعک هم گاهی اوقات من بجای کریر سا ...

ساك حمل بچه چيه؟همون تشكچه ها كه بچه رو توش ميزارن؟

مشگل پول نداری همش بخراما به مرور مثلا اول کریر لازم میشه بخراستفاده کن اکه دوستداری بده به کسی یابرات نگه دارن وبعدکه بزرگترشد روروئک بخراستفاده کن بعدبزار برافروش یابده به کسی یپبعدشم بزرگتر میشه صندلی غذای کودک بخر استفاده کن بزرگترم شد صندلی ماشین اینجوری کم کم استفاده مبکنی یکدفعه هم پولت نمیره یکدفعه کلی وسایل نمیخری وجایم نمیگیره☺

ساك حمل بچه چيه؟همون تشكچه ها كه بچه رو توش ميزارن؟

ن عزیزم تو نت بزن میاد خیلی خوبه هم سبکه هم اینکه جای بری مثلا دیدم کریر و میزارن زمین من دوس ندارم خودم رو صندلی بشینم بچه آمو بزارم رو زمین ولی من ک پسرم تو ساک بود راحت میزاشتم روی پام واسه مسافرت وقتی نی نی نوزاد خیلی خوبه تو ماشین راحتی 

مشگل پول نداری همش بخراما به مرور مثلا اول کریر لازم میشه بخراستفاده کن اکه دوستداری بده به کسی یابر ...

اره منم صندلی غذا پسرمو فروختم الانم روروعکش رو گفتم میفروشم چون جا ندارم ولی ساکش رو چون زیاد خوب نمونده با ی خرده لباس گذاشتم قراره ی خانوم بیاد ببره مجانی