ویدا عمید یکی از بداخلاق ترین و پرریسک ترین دکتر هاست. من پیش ایشون میرفتم به خاطر سهل انگاری ایشون مجبور شدم تو 5 ماهگی بچم رو بندازم. چون به غربال گری هام اهمیت نمیدادن .گاهی فکر میکنم حتی یکبار با دقت غربال های منو نگاه نکردن و فقط میخواستن بیمار بیشتر و ویزیت بیشتر داشته باشن. با اینکه میزان ریسک سندروم ادوارد بچه بالا بود اما منو آمنیوسنتز نفرستادن. من که اطلاعاتی نداشتم و صرفا به خاطر اخلاق بد ایشون دکترم رو عوض کردم دکتر جدید بهم گفت احتمال سندروم ادوارد هست و بعد از غربال متوجه شدیم و دیر شده بود با مصیبت بسیار بچه رو انداختم. اگر خدا نمیخواست دکترم رو عوض کنم بدبخت میشدم. ایشون به تنها چیزی که اهمیت نمیدن بیمار و احتمال بدبخت شدن بیمار هست. و این تلخترین تجربه زندگی من بود.
انقدر که عذاب کشیدم و انقدر با مصیبت تونستم این کار کنم که حتی برام توضیحش سخته . من برای انداختن بچه 7میلیون سال 93 خرج کردم و این فقط به خاطر بی توجهی دکتر ویدا عمید بود. امیدوارم هرگز کسی انقدر زجر نکشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر برای بارداری و زایمان در درجه اول باید خوش اخلاق و باحوصله باشه
وگرنه معمولا همشون یه کار میکنن و کارشون مشخصه
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
خیلی خوبه که میایین میگین به بقیه تو انتخاب دکتر کمک می کنه دکتر برای بارداری و زایمان ...
عزیزم فقط نظر نیست من خیلی تلاش کردم که ازشون شکایت کنم اما به جایی نمیرسید چون بچه رو انداختم اما به هر حال از بی توجهی و بی مسئولیتی ایشون نمیگذرم. فقط امیدوارم کسی این اتفاق براش نیوفته همین. بچه هایی که سندروم ادوارد دارن رشد نمیکنن بیماری های فراوان دارن و تا 15 سالگی زنده میمونن و این بزرگترین کابوس یه پدر و مادر میتونه باشه.
عزیزم فقط نظر نیست من خیلی تلاش کردم که ازشون شکایت کنم اما به جایی نمیرسید چون بچه رو انداختم اما ب ...
خدا رو شکر که متوجه کم کاریش شدی و پزشکتو عوض کردی عزیزم
آره معمولا شکایت از پزشکا راه به جایی نمی بره
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
خیلی خوبه که این شکایتا تو فضای مجازی علنی بشه بلکه بعضی پزشکا به خودشون بیان. ما که شکایت کنیم راه به جایی نمیبره عمرا اگه یه پزشکی اشتباهشو گردن بگیره یا مجازات شه. اینجور ادما رو باید همینطوری دستشونو رو کرد. ( با احترام به همه پزشکای واقعا خوب)