2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر در خواست دوستیمو لدفا قبول کن برا عضویت تو گروه 😍

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
ممنون از جوابت گلم . شما بياين اينجا اطلاعاتتونو ب ماهم ياد بدين لطفاً من تل ندارم شوهرمم نميزاره نص ...

ببین من تو همین تاپیک لینک چند تا کتابو گذاشتم. همین 10 صفحه آخره. اگه بگردی پیدا می کنی. اینا کتابای خیلی عالی ای هستن و مث یه استاد بهت همه چیو یاد میدن. اینا رو بخون. هر روز بخون. به عنوان یک روتین زندگیت بذار. یعنی همونجور که هر روز ناهار می خوری و باید بخوری، این کتابارم باید بخونی. باید بخونی و عمل کنی. بی نهایت موثرن

سال نو بر همه شما دوستای گلم مبارک باشعههههههه

خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده بود قبل ز سال خیلی سرم شلوغ بود

امیدوارم سال جدید سالی باشه سرشاز از عشق و سلامتی و برکت و فراوانی

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
ببین من تو همین تاپیک لینک چند تا کتابو گذاشتم. همین 10 صفحه آخره. اگه بگردی پیدا می کنی. اینا کتابا ...

حتماً عزيزم پيداشون كنم ميرم ميخرمشون ، خيلي كتاب خوندن دوس دارم مخصوصاً اين جور كتابارو تو گوشيمم زياد دارم ولي از تو گوشيم تنبليم مياد هم چشمم درد ميگيره كوفتي مثه زمان مدرسه هم تا ي صفحه ميخونم خوابم ميگيره 🤪 بايد برم كاغذيشو بخرم جدي بخونم.

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
سال نو بر همه شما دوستای گلم مبارک باشعههههههه خیلی خیلی دلم براتون تنگ شده بود قبل ز سال خیلی سرم ...

سلاااام محبوبه خانم چ عجججببببببب😐😐😐اومدی خاااانم افتخار دادی.صداتم کرده بودم ج نداده بودی!!!

دلم برات تنگ شده بود خیلی وقته نیستی😢گفتم دیگه رفتیااااااا😁

همه رفتیم تل گرام عزیزم.یه پیام بده ب الهه تا عضوت کنه

منتظرمممممم😀

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلاااام محبوبه خانم چ عجججببببببب😐😐😐اومدی خاااانم افتخار دادی.صداتم کرده بودم ج نداده بودی!!! دل ...

قربون همتون برم من

نه بابا کجا برم بهتر از اینجا

خیلی سرم شلوغ بود

ولی تل همش قطعی داره اگه بشه میام

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
اره عزیزم معلومه 👌😍

سلام عزیزم نمیشه از اول شروع کنید؟

منم میخوام باشم

احساس میکنم با شما انجامش بدم انگیزم بیشتره

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸