2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
خواهش میکنم عزیزم🌷 ولی من خودم همیشه از اونایی بودم ک از بچه های کار چیز میخریدم لواشک و...  ...

بله عزيزم متوجه ام و كاملا اين حرف درسته در مورد اكثر بچه هاي كار.

ببينيد منظور از كمك ، خريد ازشون نيست

ميتونيم براشون خوراكي بگيريم

اخيلي هم استقبال ميكنن

و باهاشون مهربون باشيم وقتي اصرار به خريد دارن باهاشون بدرفتاري يا تمسخر نكنيم چون باعث ميشه خيلي جامعه ستيز بشن

تو ماشين چند تادونه ابميوه پاكتي كوچيك با بسته هاي بيسكوييت يا كيك بزاريم، هر وقت ديديمشون به جاي پول بهشون بديم يا اگه در توانمون بود يه وعده غذاي گرم براشون بگيريم

سلام دوست جون جونیاااااااا😊😊😊😘😘😘 خواهر جونیاااا ببینید من امروز خیلی به انرژی مثبت و عالیتون ...

سلام مهربون

ان شاالله کلی انرژی مثبت و لبخند از ته دل و شادی نصیبت بشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزيزم متوجه ام و كاملا اين حرف درسته در مورد اكثر بچه هاي كار. ببينيد منظور از كمك ، خريد ازشون ...

👏👏👍🏻👍🏻😍😍

البته شمارش یادم رفته میگن زنگ بزنید اونایی که مدد کار اجتماعی هستن بیان ببرن این بچه های معصوم رو.شماره ی مخصوص داره

چون یه جایی برای نگهداری و ادامه تحصیل این کودکان در نظر گرفتن

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
سلام دوست جون جونیاااااااا😊😊😊😘😘😘 خواهر جونیاااا ببینید من امروز خیلی به انرژی مثبت و عالیتون ...

سلام مهربانوووووو خوبی گلم

بهترینها مال توووووو

حتما به چیزی که لیاقتش رو داری  میرسی عزیزم تو لایق بهترینهایی گل بانو 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدا همراهته عزیززززززم 😍😍😍😍😍

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلام رفیقای نااااااااب و قشنگم 

سلااااام بهترینهاااااااااااا

روز روزگارتوووون خوش جیگرا

حال و روزتون خدایییییی باشه همیشه

چطورین خوشگلا ،دلم براتون زود زود تنگ میشه هاااااا😘😘😍😍

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
سلام مهربانوووووو خوبی گلم بهترینها مال توووووو حتما به چیزی که لیاقتش رو داری  میرسی عزیزم ت ...

سلام مامان خوشگل و مهربون

خوبی عزیزم

مرسییییی قشنگم الهی که شما هم به هرچی لایقشی برسییی

میبوسمت

اینک الحال زمان مقبول من است،روز خوش اقبالی حیرت انگیز من😘

اینک الحال زمان مقبول من است،روز خوش اقبالی حیرت انگیز من😍

اینک الحال زمان مقبول من است،روز خوش اقبالی حیرت انگیز من😊

آهو جان چقد مهربونی. منم خیلی دوستت دارم. ممنون که با مایی. چقدر فروتنانه نوشتی. ممنونم ازت

ممنونم عزیزم بابت این تاپیک هزاران بار شکر که بابت این نوشته ها و گفتارهاتون منو وخیلی ها رو به آرامش رسوندید الهی به همه آرزوهایتان برسید الهی تو دنیا هیچ وقت غم نبینید شادی و سلامتی برای همتون آرزو مندم  همیشه شاد باشید 😘💟💖💖

سلام مامان خوشگل و مهربون خوبی عزیزم مرسییییی قشنگم الهی که شما هم به هرچی لایقشی برسییی میبوسمت

قربونت دوست گل و مهربونم 

شکرخدای عزیزم عالیم عالللللی فدات

ممنوووووون جیگرررررر😘😘😘😘😘😘😘

اینک الحال زمان مقبول من است،روز خوش اقبالی حیرت انگیز من😘 اینک الحال زمان مقبول من است،روز خوش اق ...

مونرو جونم عزیزم برات انرژی مثبت فرستادم عزیزم اصلا من هر روز ک میام اینجا پیشتون واس همتون دعا میکنم انرژی میفزستم حتی اگ نگیم ما انرژی رو واس همه میفرستیم😍الهی به هرخواسته ای ک داری برسی و همیشه شاد و موفق باشی عزیزدلم😘منتظر خبرای خوبت هستم عزیزم میدونم ک ب همه چی میرسی با توجه ب ایمانی ک ب خدا داری خدا خیلی دوستت داره 😘

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
قربونت دوست گل و مهربونم  شکرخدای عزیزم عالیم عالللللی فدات ممنوووووون جیگرررررر😘😘😘😘😘😘 ...

عشقم دلم برات تنگ شد خوبی قربونت برم نی نی حالش خوبه؟شیطونی نمیکنه ک 😍 خیلی دوست دارم الهی همیشه سلامت و شاد باشی خدا صد درصد یه نی نی مهربون و با ایمان مث خودت میده 😘😍

بچه ها برای منم داره از نظر شغلی اتفاقای خوبی میفته. منم برای شغلم نامه می نوشتم هر روز. حالا کم کم ...

خداروشکر عزیزم 😘حالا کجاشو دیدی بهتر از این اتفاقا منتظر ک برات بیفته کلی اتفاقای خوب میفته برات عزیزم 😍😘