2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147903 بازدید | 5189 پست

بچه ها در رابطه با نامه به فرشته ها من علاوه بر خدا حسم به فرشته های خداهم خوبه ولی نظر شخص من اینه وقتی آدم میتونه مستقیم از خداوند بخواد و مستقیم به خدا نامه بنویسه چرا از فرشته ها بخواد؟ این یه نوع شرک  از نظر من اینجور البته حس خوب و ارتعاش مثبت مهم اگ باور داشته باشیم و ایمان داشته باشیم ک فرشته کمکمون میکنه صد درصد میکنه اما من باخودم میگم خود خدا به فرشته ها گفت ک برای انسان سجده کنید چون اون مارو برتر از فرشته ها میدونس و ما اشرف مخلوقات هستیم و جایگاهمون خیلی بالاست ما انقدر قدرتمندیم ک هرچی ک بخایم بدست میاریم و خدارو داریم وقتی ما خواستمون ب خدا میگیم اون خودش میدونه کیو مامور کنه ک بخواستمون رسیدگی کنه  هیچ نیرو وقدرتی جزء خدا وجود ندارد خدا گفته فقط از من بخواین  فقط منو پرستش کنیدو نامه برای خدا بنویسیم فرشته که طبق قانون و اعداد کار میکنه و فقط کارش اینه که فرکانس ها و تشعشعات ما رو بازتاب مثبت یا منفی بده فرشته موجودی است که از خود اختیاری ندارد و کاملا از ذات مقدس خداوند پیروی می کند پس اگه چیزی ازش بخایم و بهمون رسید مستقیم از طرف خدا بوده چون از خودشون اختیارندارند پس چرا به جای این که از خالق چیزی بخواهیم از مخلوق درخواست کنیم؟اما خیلی روایات داریم و ایه از قران داریم ک انسان باید توسل کن توسل کرده چیز خوبییه واس همین ک ما به ائمه توسل میکنیم و اونهارو واسطه قرار میدیم اما در رابطه با توسل کردن به فرشته رونمیدونم جوری ک وقتی سرچ میکنی نه درخواست از فرشته رد شده نه تایید شده به هرحال ظبق گفته الهه جون مهم حسو حال خوبمونه هرکاری ک حس میکنیم حسمون خوب میشه همونکارو باید انجام داد

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سلام بچه ها یه سوء تفاهمی بوجود اومده بین من و یکی از اعضای خانوادم.یکی اومده زده ب ماشینمون ک دم خونمون پارک بوده و فرار کرده، حالا میگند حتما تو زدی ب جایی😢ب خدا قسم من نزدم😭😭😭

نمیدونم چطوری ثابت کنم ک تقصیر من نیست!

اعصابم خورده😢

بدجوری دلم سوخته.اشکم دراومد.نمیتونم ثابت کنم...

بدم میاد از تهمت😢

راهنماییم کنید چکار کنم؟

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها یه سوء تفاهمی بوجود اومده بین من و یکی از اعضای خانوادم.یکی اومده زده ب ماشینمون ک دم خو ...

باور داشته باش ک میفهمن تقصیر تو نیس و حست و نسبت بهشون خوب کن تا اونم حسشون نسبت بهت خوب باشه اصلا اعصابتو خورد نکن و از خدا ارامش  رو بخواه و ازش بخاه ک متوجه بشن ک اشتباهی رخ داده و بعد بابت اینکه خواستت عینیت پیدا میکنه از خدا شکرگزاری کن عزیزدلم

سلام سلام...امروز از آسمون برامون طلا میباره... به به چه روز خوبی... این چند روز یکم درگیر بودم نش ...

سلا سلا به روی ماهت

به به چ با انرژی

چه روز فوق العاده ای هستش امروز

واقعااا من که اارم با جذب هام کیف میکنم شماها چطور؟

باور داشته باش ک میفهمن تقصیر تو نیس و حست و نسبت بهشون خوب کن تا اونم حسشون نسبت بهت خوب باشه اصلا ...

ممنون عزیزم.اونا یک کلمه گفتند شاید تو زدی

من بیجهت دارم بزرگش میکنم و حرص میخورم ب خاطر فقط همین حرف☹

میخام برم نامه ب فرشته راگویل بنویسم ک مخصوص سوء تفاهمه ک این سوء تفاهم رو برطرف کنه. ولی میخام ب فرشته اون شخصی ک زده ب ماشین هم نامه بنویسم ولی نمیدونم ب کدوم فرشته باید بنویسم ک هرکی بوده بیاد بگه ک زده ب ماشینمون‌... اصلا راجع ب یه موضوع میتونم دوتا نامه ب دو تا فرشته بنویسم.یکی ب فرشته اون کار و یکی ب فرشته اون شخص؟؟؟

ممنون عزیزم.اونا یک کلمه گفتند شاید تو زدی من بیجهت دارم بزرگش میکنم و حرص میخورم ب خاطر فقط همین ح ...

مریم جون چرا سختش می کنی؟

وقتی می خوای نامه بنویسی چه اهمیتی داره که چه اسمی بیاری؟ مهم احساس توه. به فرشته راگوئیل یا فرشته فلان؟ اصلا این کلمه های غریب رو که من باهاشون هیچ رابطه برقرار نمی کنم؟ تو غرق در عشق و محبت باش وقتی داری به کسی که به ماشینت زده فک می کنی. بهش بگو که ازش کینه ای به دل نداری و امیدواری که بعد از این اون هم نسبت به دیگران همین اندازه عشق داشته باشه و دلسوز اموال دیگران باشه.

برای اعضای خانواده ت هم نامه بنویس به هر فرشته ای با هر اسمی. مهم نیست. فقط در زمان نوشتن، نسبت به اعضای خانواده ت عشق داشته باش. با محبت ازشون بخواه که نظرشونو عوض کنن. بنویس که بابت حرفی که به تو زدن دلگیر نیستی. و خیلی زود همه چیز روشن میشه.

چرا خودمونو هی درگیر اسم و رسم کنیم؟ این کار باعث میشه دیگه دلمون نخواد نامه بنویسیم. شما فقط باید عشق رو فرا بخونید و احساس عشق و محبت نسبت به دیگران داشته باشید همین.

بچه ها در رابطه با نامه به فرشته ها من علاوه بر خدا حسم به فرشته های خداهم خوبه ولی نظر شخص من اینه ...

گلنارجون من که هیچوقت همچین احساسی نداشتم که این کار شرک باشه. بازم میگم مهم احساس آدمه. اگه فک می کنی اینکار شرکه و راحت نیستی، راحت باش و انجامش نده. کاری که آدم احساس خوبی نسبت بهش نداشته باشه نتیجه خوبی نمیده. همون کاری رو انجام بده که تو رو لبریز از آرامش و محبت نسبت به خودت و دیگران و موضوع بکنه. من نامه هامو خطاب به عالم هستی می نویسم. گاهی خطاب به آفرینش. گاهی میگم کائنات. اینا هیچ فرقی با هم ندارن از نظر معنی. فقط یه تصویر خیلی گسترده و باشکوه به من میدن و این آرامشو به من میدن که کارمو دارم به موجودی بزرگ و توانمند میسپرم و اینجوری خیالم راحت میشه. توهم کارتو به فرشته ها نسپر. به خود خدا بسپر که میدونی بزرگه. با هر کی راحتی کار کن. چیکار داری واسه خودت چالش درست کنی

سلام بچه ها یه سوء تفاهمی بوجود اومده بین من و یکی از اعضای خانوادم.یکی اومده زده ب ماشینمون ک دم خو ...

و البته قرارمون این بود که دیگه از این حرفای منفی اینجا نزنیم. مریم جون تو واسه بقیه مشاور خوبی هستی. نمی دونم چرا از این هنر واسه خودت استفاده نمی کنی؟

سلام گلم خوبی فداتشم 

اصلا نگران نباش خانمی و فقط به خدای بزرگ و مهربون بسپار خودش همه چی رو برات ردیف میکنه دوست خوب و مهربونم 😉😉😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
🤣🤣🤣🤣🤣ب این فکر نکرده بودم ک همسرشم انداخته تو اب چه ریز بینی شادی😂😂😂😂👌👌👌 کاغذا تو آب ح ...

😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 اصلانم همچین فکری نکنین که من خودمو تو آب میندازم ولی همسرم رونه

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
ممنون عزیزم.اونا یک کلمه گفتند شاید تو زدی من بیجهت دارم بزرگش میکنم و حرص میخورم ب خاطر فقط همین ح ...

اره عزیزم داری گندش میکنی هیچی نیس خانوادتم منظوری نداشتن همینجوری پرسیدن وگرنه بهت اعتماد دارن اصلا فکرای بد نکن و حس و حالت خوب کن مسکلی پیش نمیاد خیالت جمع

گلنارجون من که هیچوقت همچین احساسی نداشتم که این کار شرک باشه. بازم میگم مهم احساس آدمه. اگه فک می ک ...

دقیقا درست میگی عزیزم همینکارو میکنم هرکاری حس میکنم احساسم خوبه همونکارو میکنم ممنون دوست عزیزم    

مریم جون فک کنم شما خیلی حساسی و یکی یه حرفی بهت بزنه شاید بی منظور باشه شما زیادی بهش پرو بال میدی و خودت رو اذیت میکنی.انشالله که طرف خیلی زود میاد و اعتراف میکنه و راحت میشی😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
و البته قرارمون این بود که دیگه از این حرفای منفی اینجا نزنیم. مریم جون تو واسه بقیه مشاور خوبی هستی ...

منم گاهی نیاز ب مشاوره دارم خب😁😁😁😁ک تو خووووب راهنماییم کردی.

ممنوننننننن شادی جون😀😀😀ب خدا قصد انرژی منفی نداشتم فقط راهنمایی میخواستم اون لحظه.ببخشید...

حالا یه چیز جالب👌

من اینقدر نشستم فکر کردم.گفتم حتمااااا مشکل از خودم بوده یه کاری کردم ک تقاص پس دادم

اینقدرررر بررسی کردم ک فهمیدم حقم بوده

خودم به اشتباهی کردم در گذشته ک این اتفاق برام افتاده

و الان از اون آدم ک هر کی میخواد باشه ابداااا ناراحت نیستم

چون واقعا از ته دل خودمو مقصر میدونم😄  کار اشتباه گذشته من الان جواب داده شد. چقدرررر خدا دقیقه کاراش و از روی عدالته😉 هرروز عاشقتر میشم نسبت ب خدای مهربونم.ماشینمم دادم درستش کردند🙃

دیگه نامه ام حال نداشتم بنویسم.راستش ناراحت بودم خیلییی، داشتم گریه میکردم، با انگشتم نامه نوشتم رو فرش😂😂😂😂با همون حس و حال و گفتم حالمو خوب کن هرفرشته ای ک مسئولش هستی

منو آروم کن😊

واقعاااا خنده داره ولی جواب داد چون از ته دلم نوشتم بدون هیچ کاغذی و خودکاری !!!!

الان اروم آروممم و اینو مدیون خدا هستم😍😍😍😍😍