2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام خوبی مریم مرسی عزیزم .منظورم بعدش ک ک دیگه اون سه نقطه رفت باید چطور پاک کنی؟

سلام گلم.ممنون عالی ام تو چطوری؟باید یکی برات گزارش پست نامناسب بزنه تا نی نی یار پاکش کنه فکر کنمااا

و اینکه خودت ب نی نی یار بگی شاید پاک کنند

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام عزیزم.مرسی. باور میکنی چند روز پیش استخاره باز کردم سوره نور صفحه۵۸۲اومد نوشته بود—با ت ...

الساجان من یه راهی به ذهنم می رسه. اونم اینکه الان نظرت نسبت به صاحب اون خونه چیه؟ ممکنه فک کنی آدم طمعکاریه که هی داره قیمتو بالا می بره یا خیلی بی ملاحظه است که برای احساس شما و وقت شما ارزشی قائل نیست. اما من پیشنهادم اینه که این آدمو، آذم خوبی پیش خودت تصور کن. آدم خیرخواهی که این پولا براش ارزشی نداره و دوست داره رضایت شما رو هر جوری هست جلب کنه و خلاصه خودش بهتون زنگ می زنه و بخ خمون قیمت قبل بهتون خونه رو میده. فقط همش با خودت فکر کن که با آدم خیلی خوب و مهربون و درستکاری طرفین. از طرفی می تونی بشینی و در کمال آرامش به فرشته صاحبخونه نامه بنویسی. ازش قدردانی کنی که خونه شو داره با همون قیمت بهتون میده و اینقد باهاتون کنار میاد. و خلاصه هر چیز خوبی که به ذهنت می رسه انجام بدی. من همین تازگی این شیوه رو برای دو نفر انجام داده م و جواب داده. شما هم امتحان کن. ایشالا که خیر باشه.

به دور و برتم که نگاه می کنی همش لبخند بزن که داره کارا انجام میشه. اتفاقا به قول اسکاول شین، چاه ها تو حفر کن. یعنی فکر کن که اگه الان خونه رو بهتون میدادن باید چیکار می کردی. پاشو همون کارا رو بکن. همش به این فک کن که داری همه چیو بسته بندی می کنی و آدرس خونه و شماره تلفن جدیدتونو برای بقیه اس ام اس می کنی و ...

و در نهایتم هرچی خیر باشه. ایشالا که اگه خیره بهتون بدن خونه رو وگرنه یه جای خیلی بهتری نصیبتون میشه. به این یقین برس. همه کارات حل میشه.

امیدوارم حرفام بهت کمک کنه.

آره عزیزم خیلی تاثیر داشت.اگه خونرو میخریدیم الان کارای آشپزخونرو انجام میدادم.

پس پاشم ی نامه بنویسم بعدش آشپزخونرو بریزم.بی نهایت ممنون واقعاً ی تلنگر بود برام😍😍😘😘😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
سلام گلم.ممنون عالی ام تو چطوری؟باید یکی برات گزارش پست نامناسب بزنه تا نی نی یار پاکش کنه فکر کنماا ...

مرسی فداتم مریم جون ...منکه عالیم ان شالله همیشه خوب خوب باشی 😘😘😘😘😘😘😘

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
الساجان من یه راهی به ذهنم می رسه. اونم اینکه الان نظرت نسبت به صاحب اون خونه چیه؟ ممکنه فک کنی آدم ...

عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی فرشته صاحب خونه یعنی چی

سلام دوست مهربونم قربونت برم عزیزم ممنون همچنین برای شما عزیزم خسته نباشی عزیزم به سلامتی انشاءالله ...

عشقی تــــو  بانوی مهربووووون

فدات سلامت باشی گلم

امسال خیلی سال خوب،پربرکت ،پر از سلامتی و یک عالمه فراوانی نعمت در پیش رو داریم منم مطمعنم .

برای همه ی شما دوستان خوبم لحظه های ناب در کنار خدا و همراه با عزیزانتون آرزو میکنم ،شما بهترین رفیقام هستین 😍😍😊😊😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
دوستان میشه لطفا بازم انرژی های مثبت برام بفرستید ممنونم

الهی هرچی از خدای یکتا و یگانه میخوای ،خیلی زود زود برات فراهم کنه که مطمعنم این کار رو میکنه ،ما خدایی داریم که بینظیررررررررررره و عاشق ،عاشق بنده اش 

بهترین اتفاقهارو برات آرزو میکنم بانووووو😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
دوستان میشه لطفا بازم انرژی های مثبت برام بفرستید ممنونم

امیدوارم هر چیز مثبت و دوست داشتنی ک از ذهنت میگذره برات ب واقعیت تبدیل بشه و همیشه همیشه امیدوار ب زندگی باشی و شاکر خداوند 😍😍😍😍😍

دعا کن برام عزیزم.مرسی. باور میکنی چند روز پیش استخاره باز کردم سوره نور صفحه۵۸۲اومد نوشته بود—با ت ...

عزيزم من يه توصيه اي برات دارم

اين عبارت تاكيدي رو مدام با خودت تكرار كن:

خدايا ان خانه اي كه تو برايمان ميخواهي رو به ما عطا فرما، خانه اي به همين زيبايي. خانه اي كه بنا به حق الهي از ان من باشد.

عزيزم اين استرس و نگراني و حال بدي كه داري ارتعاشت رو از خونه اي كه ميخواهي خيلي دور ميكنه

با خودت خلوت كن، با ايمان همه چيز رو بسپار به خدا و بهش اعتماد كن، كه اگر خدا همون خونه رو براي شما بخواد، چه بسا خود صاحبخونه زنگ بزنه و بهتون پيشنهاد قيمت مناسب رو بده. پس اراده ي شخصيت رو كنار بزار و اراده ي خداوند رو بطلب

و بعدش با ارامش و شادي بلند شو و به كارهات برس، همون كارهايي كه ميگي اگر خونه رو خريده بوديم انجام ميدادم

بچه هااااا خیلییییییییییی پیاما زیاد بود نتونستم بخونم 🤷‍♀️

چطور مطورین همه چی عااااالی؟؟؟ 

من چن روزه یک ثانیه هم زمین نشستم 😅😖

ایشالا ۱۰ روز دیگه کارام تموم میشه بیشتر پیشتونم...

مواظب خودتون باشین تکنیک ها یادتون نره حساااابی هم دلتنگتونمممم😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
عزيزم من يه توصيه اي برات دارم اين عبارت تاكيدي رو مدام با خودت تكرار كن: خدايا ان خانه اي كه تو ب ...

سلام 

میشه عزیزم  راجب جذبت واسه ازدواج بگی 

تا من مجرد ببینم چیکار کنم😉😉😋😋🤗🤗😍😍

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
بچه هااااا خیلییییییییییی پیاما زیاد بود نتونستم بخونم 🤷‍♀️ چطور مطورین همه چی عااااالی؟؟؟  ...

سلام عزیزم خوبی اوضاع عالیه همه باورا مثبت حال دل همه خوب خداروشکر .خسته نباشی عزیزم اتفاقا ب یادت بودم بعدش گفتم حتما درگیر کارای نمایشگاهشه.ان شالله ک موفق باشی عزیزم😍😍😘😘😘