2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
اره عزیزم من قران خوندنو خیلی دوس دارم هرچ بیشتر بهتر..فقط ببخشید من باید همشو باهم بخونم .بعدشم اگه ...

بله عزیزم کاملا درسته.هروقت خواستی شروع کن بخون نمیخواد هم پشت سر هم بخونی فقط تا 20اسفند باید تمومش کنی انشالله حاجت روا بشی گلم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
باشه  با کمال میل میخونم انگار قسمت این شد. التماس دعا

قبول باشه گلم انشالله خیلی زود حاجت روا بشین عزیزم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم کاملا درسته.هروقت خواستی شروع کن بخون نمیخواد هم پشت سر هم بخونی فقط تا 20اسفند باید تمومش ...

خیلی خیلی ازت ممنونم دوست قشنگم ان شالله حال دلت همیشه خوب باشه و حاجت روا بشی هر چ سریعتر 😘😘😘😘😘😘😘😘

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
بله عزیزم کاملا درسته.هروقت خواستی شروع کن بخون نمیخواد هم پشت سر هم بخونی فقط تا 20اسفند باید تمومش ...

وای عزیزم شکا ب من گفتی ۶۷۸ولی من ب اشتباه۹،۱۰،۱۱و یازده رو دارم میخونم اشکالی نداره

وای عزیزم شکا ب من گفتی ۶۷۸ولی من ب اشتباه۹،۱۰،۱۱و یازده رو دارم میخونم اشکالی نداره

عزیزم 9.10 ،11 رو به خانوم مادر نمونه دادم که بخونتش

عزیزم 9 10 11 برای منه

آخه من جز 6 رو برای یه گروه دیگه برداشتم

میخوای من 7 و 8 و 11 می خونم شما 6 و 9 و 10

بی زحمت خبرش رو بهم بده گلم

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir

زیاد خوندینش؟؟؟؟

عزیزم 9 10 11 برای منه آخه من جز 6 رو برای یه گروه دیگه برداشتم میخوای من 7 و 8 و 11 می خونم ...

نه عزیزم من همون ۶،۷،۸رو میخونم .ببخشید اصلا حواسم نبود ان شالله حاجت روا بشی

اینجوری بهتره آره عزیزم التماس دعا ان شالله حاجت روا بشی

پس جاتون رو عوض کردین؟؟

زیاد خوندینش؟؟؟؟

ن عزیزم هیچ اشکالی نداره من همون ک خودتون گفتین ۶۷۸رو میخونم دستتون درد نکنه بازم ببخشید

ن عزیزم هیچ اشکالی نداره من همون ک خودتون گفتین ۶۷۸رو میخونم دستتون درد نکنه بازم ببخشید

خواهش میکنم پس باخانوم مادر نمونه هم هماهنگ کنین بی زحمت

خواهش میکنم پس باخانوم مادر نمونه هم هماهنگ کنین بی زحمت

اره بهشون گفتم بیان بخونن متوجه میشن