2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
منم قانون جذب یادبدین ثواب داره

از صفحه چهار بخون گلم تمیرین ها رو انجام بده عزیزززم ،تلگ رام داری @voiserteash ویس آقای امیر شریفی رو گوش کن ،

هم اکنون عشق و توانگری وآرامش الهی در جزجز امور زندگیت جریان داره و از هر سو بر  برکت و فراوانی ...

مرسی دوستم ممنون همچنین برای شما

بابا بزرگ مهربونم دلم برات یه ذره شده. دلم واسه قصه هات واسه اون تن صدات تنگ شده. بابا بزرگ قشنگم واسه بقلت واسه اون  ته ریش سوزنیت دلم یه عالمه تنگ شده.دلم واسه اون حس آرامشی که وقتی موهامو می‌بافتی تنگ شده. میشه یه صلوات واسه شادی روح بابابزرگم بفرستید ده ساله بی قرارشم نیست پیشمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عشقولی ها ،صبح شما هم عااالی عاالی ،الهی از آسمون براتون طلا بباااره ...من ک حال دلم عاللی و‌خو ...

فاطی جون چقدر خوشحالم که حال دلت خوبه عزیزم😊چه جمله تاکیدی های قشنگی هم میگی الهی از آسمون برای تو و همه دوستان طلا بباره امروز... و آفرین به تو دختر انرژی مثبت👍

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
روزی 1810 بار هم بگین خدایا شکرت خیلی برا من موثر بوده فقط نیم ساعت زمان میبره با همه وجودتون بگین

من روزی هزاربار میگم محبوبه جان...حالا واقعا عدد ۱۸۱۰ تاثیر شکرگذاری رو بیشتر میکنه؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
فاطی جون چقدر خوشحالم که حال دلت خوبه عزیزم😊چه جمله تاکیدی های قشنگی هم میگی الهی از آسمون برای تو ...

فدای تو بشم 😍😍😍🌼 وجود شماست ک بهم انرژی مثبت و مضاعف میدهه گلممم

خداقوت خانوم خوشکله

فداتم  عزیزززززم ،مممنونم گلم😘😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
من روزی هزاربار میگم محبوبه جان...حالا واقعا عدد ۱۸۱۰ تاثیر شکرگذاری رو بیشتر میکنه؟

شنیدم که هر عدد یه سرری داره نمیدونم دقیق

ولی من خیلی برام خوب بوده 1810  بار میگم

ا شما هم  کم کم زیادش کن

مهم اون حس شکرگزاریه

راستی عزیزم اسم اصلیت چی بود؟یبار گفته بودی یادم نیست ببخشید

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir

سلام دوستای عزیزم صبحتون به خیر و شادی💗💗💗💗 دوستان من ختم قرآن برای امام رئوف،امام مهربانی ها،امام رضا برداشتم هر کی دوس داشت برا نیتش همراهی کنه میتونه 

دوستای گلم باور نمی کنید اگه بگم چقدر ا، این ختم حاجت گرفتم تاالان 6،7ساله برا عید می خونم و ختمش میکنم هر کسی دوس داشت اعلام کنه اسمشو بنویسم به نیت همه مون ختم میکنم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام دوستای عزیزم صبحتون به خیر و شادی💗💗💗💗 دوستان من ختم قرآن برای امام رئوف،امام مهربانی ها،اما ...

عزیزم من هستم کدوم جز باید بخونم؟

فروش انواع پسته درجه یک صددرصد تضمینی در آجیل و خشکبار شهبارwww.shahbar.ir
@golnaar     @مونرو     و هر كسه ديگه اي كه ميدونه لطفا جواب بدين من اكثر ...

سلام عزیزم الان برات میفرستم اینا  

🌸اینم لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ............................................ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون.........................ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا.......................ص۱۲

• پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲

•جذب هامون......................................................ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل.................................ص۴۹