2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

ساراجان آخرش نفهمیدم 

نامه رو باید برای هر خواسته جداجدا بنویسیم

یا همه خواسته رو توی یک نامه میشه نوشت؟

مثلا یه روز ۵تا نامه برای ۵تا خواسته بنویسم یا یه نامه باشه ک توش ۵تا خواسته رو نوشتم؟

نامه  رو ک روز بعد بخواییم بنویسیم باید تکرار دقیقه جملات همون نامه دیروزی باشه یا میشه نوع کلمات و احساسمون عوض بشه در بیان جملات؟

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوندم عزیزم گف هر خواسته ای ک دارین پس خواسته های کلیم ک مربوط ب دیگرانم هست شامل میشه احتمال زی ...

اینم گفت خواسته واقعیتون ک خیلی فکرتون درگیرش هست رو بنداز و اونایی ک می‌خواین و به دست آوردنش زیاد مهم نیست رو بذارین برای بعد 

اینم گفت خواسته واقعیتون ک خیلی فکرتون درگیرش هست رو بنداز و اونایی ک می‌خواین و به دست آوردنش زیاد ...

اره راست میگی همینکارو میکنم دوست گلم ممنون  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ساراجان آخرش نفهمیدم  نامه رو باید برای هر خواسته جداجدا بنویسیم یا همه خواسته رو توی یک نامه ...

فک کنم گفت ی خواسته اتون ک مهمه رو هر روز همون بنویسین تا وقتی ک برآورده بشه ،تا چهل روز،هر موقع همون خواسته برآورده شد برین خواسته بعدی ،چهل روز ک شد دیگه رهاش کنین ،

چه خوب عزيزم.مطمئنم كلييي اتفاق خوب برامون ميفته    

دقیقا حتما همین طور میشه من از دیروز نتیجشو دیدم اصلا همین داشتن لبخند معجزه میکنه  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

سلام به همه دوستان...

به به چه روز عالیه امروز و من فقط اتفاقات مثبت و خوب رو به زندگیم جذب می کنم

از دیروز خیلی خوشحال ترم یه اتفاقی افتاد که از خوشحالی اشک تو چشمام جمع شد...و به گفنه شما سارا جون اون لحظه سجده شکر کردم و کلی از خدا تشکر کردم...

منم صندوق توکلم آماده ست و چند تا سوال داشتم که دوستان پرسیدن.

پس ما بهتره روی یک خواسته تمرکز کنیم و هر روز تا 40 روز به خدا در اون خصوص نامه بنویسیم...نامه ها باید تکراری باشن(عینا شبیه روز قبل) یا میتونه نگارشش متفاوت باشه؟؟؟