2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

با وجود اینکه امروز قراره پسرم رو ختنه کنن ی ساعت دیگه من ریلکس ام و مطمئن ام همه چی به نحو خودش عالی پیش می‌ره و گل پسریم اصلا اذیت نمیشه 😍ببین چقدر پر از انرژی مثبت شدمم سارا گلی،مدیون قانون جذب توأم و خودت خوشحالم ک ی قدم واسه حال خوبم دارم بر میدارم ،حالم ک خوب باشه دنیا میشه مال من،من لایق بهترین هاممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه شارا جون.منم جذبای خوبی داشتم.اول که خیلی وقته دوست داشتم برم باشگاه دیروز اتفاقی فهمیدم ...

به بههههه چ روزیه امروز آفریییین به شما👏👏👏👏😍😍😍😍😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلام صبح بخیر👏👏👏👏👏👏آفرین به تلاشت انشاالله ماهم به این مرحله برسیم که بتونیم جذب های خوبی داشت ...

ممنون عززززیزم ❤️❤️❤️ مطمعن باش خیلییی زود میرسی خیلییی زود🥰🥰🥰

سلااام سلاااام صبح بخیر 😍😍😍 صبح زیباتون بخیرررر دوستای گلم❤️❤️❤️ . .امروز از آسمون برام طلا می ...

چه عالی  

منم تو این چند روز جذبای عالی داشتم یه چند وقتیه یه دفترچه شکرگزاری درست کردم هر روز خدا رو شکر میکنم یکی از مورداش اینه خداروشکر به خاطر روزی حلال و فراوانم و به خاطر شغل و درامد عالی همسرم باورتون نمیشه این چند وقته همین جور داره برامون برکت و پول میاد چند روز پیش رفتیم خرید همسرم گفت فکر نکنم پولی تو کارت باشه ولی بعدش خودش تعجب کرد گفت ما اینقدر خرج کردیم ولی هنوز یه عالمه پول داریم همون روزم دوباره پاداش گرفت 

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
با وجود اینکه امروز قراره پسرم رو ختنه کنن ی ساعت دیگه من ریلکس ام و مطمئن ام همه چی به نحو خودش عال ...

ای جووونم 😍😍😍 آفریییین به تو مامان پر انرژی و موفق و بااعتماد ب نفس😍😍

مطمعنم ک پسری تربیت میکنی مث خودت با همین افکار مثبت و عالی ک موفق ترین میشه 💪💪💪 

خودتو همیشه توی آغوش خدا حس کن،،  بعد متوجه میشی چقد جات امنه 😋😋

سلام عزیزم من میخوام ب عشقم برسم ب لطف خدای مهربون

سلااام عزیزم خوش اومدی 😍 😍 

از ص ۴ بخون و تمرین هارو انجام بده ک زود برسی بهمون 😋

چه عالی     منم تو این چند روز جذبای عالی داشتم یه چند وقتیه یه دفترچه شکرگزاری درست کردم ...

واااااای دقیقا مث من😋😋😋😋😋

چقددد عااااالی موفق باشی عززززیزم من به شما ها افتخار میکنم واقعا😍😍😍💪💪💪

سلام سارا جان خداروشکر بابت اتفاق هایخوب زندگیت آفرین بهت که خودت جذبشون کردی🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼😍😍😍 ...

مررررسی عزیزدلم ❤️ ❤️ ❤️ 

ممنون عززززیزم ❤️❤️❤️ مطمعن باش خیلییی زود میرسی خیلییی زود🥰🥰🥰

انشالله من مطمئنم که به همه ی خواسته هام میرسم خیلی زود💪💪💪💪

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟