2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

🌸اینم لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ............................................ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون.........................ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا.......................ص۱۲

• پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای عززززیزم فردا صب ساعت ۹ منتظرتونم....

تمرین هارو دقیق مو به مو انجام بدید...

یک واو جا نندازین تمام پیام هایی ک میزارم چ در جواب خودتون چ در جواب دوستاننون حتمننننن حتمن بخونید حتی شده چندین بار....

حواستون به خودتون باشه....از خودتون غافل نشید اجازه ندید هییییچ موضوعی فکزتون رو مشغول کنه..

مثل ی ملکه باشید و عاشق خودتون 💓💓

تا فردا صب✋❤️

سلااام سلاااام به همگی 😍😍😍😍

نمیدونین ک من چقدددددددد خوشحالم اصلا قابل صف نیس حالم...

ی سری اتفاق های خوب پشت سرم هم برام داره میفته ک دیگه از دستم خارج شده...

فرصت نمیکنم برای تک تکشون خوشحالی کنم حتی 🥰🥰🥰

فقط دارم سجده شکر بجا میارم 😊😍😘

خدا خیلیییییییییییییی بزرگ و مهربونه خیلیییی بچه ها توروخدا یه حرفهام گوش کنید...

شمام به ی جایی میرسین ک مث حال الان من نمیدونین برا کدوم یکی اتفاق خوشحالی کنید...

حالا ریز به ریزش رو میام فردا صب تعریف میکنمم براتون😍😍😍😋😋😋😋

.

.

ببخشید ک امروز نتونستم بیام تاپیک بخاطر همین اتفاق های خوبیه ک برام پیش اومده 😍😍😍😍

عاشقتونمممممم ❤️❤️❤️❤️

تا فردا صب ساعت ۹ ✋😍

سلااام سلاااام صبح بخیر 😍😍😍

صبح زیباتون بخیرررر دوستای گلم❤️❤️❤️

.

.امروز از آسمون برام طلا میباره به به 😋😋

خوووب امروز میخام جذب های این چندوقته اخیرم رو تعریف کنم براتون 🥰

.

.

بچه ها من نقاشی میکشم 😋😋

بعد خیلی سال دارم نقاشی کار میکنم اما هیچ وقت نبود ک دقیق رو ی هدف خاصی کار کنم...

از تابستون پارسال ک خیلییی احساسم عالی شده و قدرت جذبهام بالا رفت💪 کلا مسیر زندگیم تغییر کرد با ی استاد و دوستایی آشنا شدم ک یهو کلی هولم دادن جلو 😍😍😍

و....

یکماه دیگم اولین نمایشگاه نقاشیم رو میزارم💪💪💪💪💓🎉🎉🎉😘😘 هوراااااا باورم نمیشه اصلاااا ولی خودم تونستم با دستای خودم و کمک خدای مهربونم ب اینجا برسم 💓💓💓

خیلیییی خوشحالم..باورتون نمیشه خودم برای گذاشتن نمایشگاه هیچ تلاشی نکردم؟؟  فقط چون احساسم خوب بود بدون زحمت ب خواسته قلبیم رسیدم 😍

و این جریان نمایشگاه هم دو روز قطعی شده 😍😍😍😍 ایشالا اگه ک مشهدی کسی هس آدرس بهش بدم بیاد نمایشگاه 😊😊🥰😍😋

.

جذب بعدیم ک نگم براتون 😋😋😋دو سال پیش من خیلی تو کار تجسم  و اینا بودم  ولی هنوز خیلییی احساسم عااااالی و توکلم قوی نبود.. همیشه توی ذهنم ی خونه عاالی و شیک رو تصور می‌کردم ک توش زندگی میکنم حتی رنگ کابینت ها و تعداد اتاق هاشم انتخاب کرده بودم 😀تقریبا پارسال بود ک پدرم تصمیم گرفت ساختمون بسازه ک هممون بریم تو ی ساختمون و یک واحد هم به ما داد و زد به اسم خود خودم😋☺️🎉

ولی اگه از اول انقد احساسم قوی بود دو سال طول نمی‌کشید 😋

عید ایشالا داریم اسباب کشی میکنیم ب سمت  خونه ی جدید و عااالی و صفر و شیک مون😍😍😍😍😍

.

جذب بعدی پول هستش ک من چند وقته هرچی پول از کارتم میکشم با خیال راحت و بدون استرس هستش...و همش با خودم میگم من هرچقدر از حسابم پول بردارم ۱۰ برابرش از راه درست برمیگرده ب حسابم 😁 باورتون نمیشه ک این چند روز چطوری و چقددد پول وارد زندگیم میشه ینی از راه‌ها و جاهای ک انتظارش رو نداشتم بدون زحمت 😍😍😍🎉🎉😋😋😋😋😋

.

در مورد همسرمم و رابطه مون کلی جذب داشتم ک ایشالا باز میگم بهتون  💓💓💓

💓

.

.

خووووب شماها بگید چطور مطورین 😍😍😍😍 کیفتون کوکه؟؟؟؟.

با تمرینا چطورین؟؟

من دیروز خونه رو مرتب کردم جاهایی که یک ساله رو مخمه و میخوام مرتبشون کنم.خیلی کیف داشت تازه باشگاهم ثبت نام کردم بعد یه سال

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
من دیروز خونه رو مرتب کردم جاهایی که یک ساله رو مخمه و میخوام مرتبشون کنم.خیلی کیف داشت تازه باشگاهم ...

آفریییین چقددددد عااالی💪👏👏🥰🥰

سلام عزیزم خوووبی ،چ روز خوبیه امروز و من با تموم وجود لبخند رو لبام بوددددد ....خدا رو هزار مرتبه شکررر ،سارا جوون برای رسیدن به چیزای ک دوست داشتی خیلی خیلی خوشحال شدم 💮😍

من دیروز خونه رو مرتب کردم جاهایی که یک ساله رو مخمه و میخوام مرتبشون کنم.خیلی کیف داشت تازه باشگاهم ...

مطمعن باش بعد تمیز کردن خونه ی اتفاق خیلی خوب برات میفته،،  امروز همش با خودت بگو....امروز  من منتظر ی اتفاق عالی هستم 😋😋

سلام عزیزم خوووبی ،چ روز خوبیه امروز و من با تموم وجود لبخند رو لبام بوددددد ....خدا رو هزار مرتبه ش ...

ممنونمممم عزیزم ❤️ ❤️ 

خداروشکررر ک حستون انقد عااااالی،،  هر وقت حست خوب بود دیگه نگران هیچی نباش چون سیل اتفاق های خوب خیلییی بهت نزدیک فقط همینطور بالا بمون😍😍

مبارک باشه سارا جون.منم جذبای خوبی داشتم.اول که خیلی وقته دوست داشتم برم باشگاه دیروز اتفاقی فهمیدم یه باشگاه جدید که چند ثانیه با دفترم فاصله داره افتتاح شده سریع رفتم و ثبت نام کردم.پولم خداروشکر به قول خودت برام میاد از این ور اون ور و خداروشکر اصلا لنگ نمیمونم.جذب بعدیم یه شب بیاد موندنی با دوستی بود که 10 سال بود ندیده بودمش و خیلی انرژی بهم داد.گوشواره دخترمم این وسط مسطا گم شد که حتی یه ذره ناراحتی نکردم براش و فقط گفتم فدای سرت بهترشو برات میگیرم

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

سلام صبح بخیر👏👏👏👏👏👏آفرین به تلاشت انشاالله ماهم به این مرحله برسیم که بتونیم جذب های خوبی داشته باشیم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟