سلااام سلاااام صبح بخیر 😍😍😍
صبح زیباتون بخیرررر دوستای گلم❤️❤️❤️
.
.امروز از آسمون برام طلا میباره به به 😋😋
خوووب امروز میخام جذب های این چندوقته اخیرم رو تعریف کنم براتون 🥰
.
.
بچه ها من نقاشی میکشم 😋😋
بعد خیلی سال دارم نقاشی کار میکنم اما هیچ وقت نبود ک دقیق رو ی هدف خاصی کار کنم...
از تابستون پارسال ک خیلییی احساسم عالی شده و قدرت جذبهام بالا رفت💪 کلا مسیر زندگیم تغییر کرد با ی استاد و دوستایی آشنا شدم ک یهو کلی هولم دادن جلو 😍😍😍
و....
یکماه دیگم اولین نمایشگاه نقاشیم رو میزارم💪💪💪💪💓🎉🎉🎉😘😘 هوراااااا باورم نمیشه اصلاااا ولی خودم تونستم با دستای خودم و کمک خدای مهربونم ب اینجا برسم 💓💓💓
خیلیییی خوشحالم..باورتون نمیشه خودم برای گذاشتن نمایشگاه هیچ تلاشی نکردم؟؟ فقط چون احساسم خوب بود بدون زحمت ب خواسته قلبیم رسیدم 😍
و این جریان نمایشگاه هم دو روز قطعی شده 😍😍😍😍 ایشالا اگه ک مشهدی کسی هس آدرس بهش بدم بیاد نمایشگاه 😊😊🥰😍😋
.
جذب بعدیم ک نگم براتون 😋😋😋دو سال پیش من خیلی تو کار تجسم و اینا بودم ولی هنوز خیلییی احساسم عااااالی و توکلم قوی نبود.. همیشه توی ذهنم ی خونه عاالی و شیک رو تصور میکردم ک توش زندگی میکنم حتی رنگ کابینت ها و تعداد اتاق هاشم انتخاب کرده بودم 😀تقریبا پارسال بود ک پدرم تصمیم گرفت ساختمون بسازه ک هممون بریم تو ی ساختمون و یک واحد هم به ما داد و زد به اسم خود خودم😋☺️🎉
ولی اگه از اول انقد احساسم قوی بود دو سال طول نمیکشید 😋
عید ایشالا داریم اسباب کشی میکنیم ب سمت خونه ی جدید و عااالی و صفر و شیک مون😍😍😍😍😍
.
جذب بعدی پول هستش ک من چند وقته هرچی پول از کارتم میکشم با خیال راحت و بدون استرس هستش...و همش با خودم میگم من هرچقدر از حسابم پول بردارم ۱۰ برابرش از راه درست برمیگرده ب حسابم 😁 باورتون نمیشه ک این چند روز چطوری و چقددد پول وارد زندگیم میشه ینی از راهها و جاهای ک انتظارش رو نداشتم بدون زحمت 😍😍😍🎉🎉😋😋😋😋😋
.
در مورد همسرمم و رابطه مون کلی جذب داشتم ک ایشالا باز میگم بهتون 💓💓💓
💓
.
.
خووووب شماها بگید چطور مطورین 😍😍😍😍 کیفتون کوکه؟؟؟؟.
با تمرینا چطورین؟؟