2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام سلام 😊🤗💃 بله که انجام دادیم 😉😄 ولی دومیو من بشدت بهش احتیاج داشتم و دارم 🙈🙆‍♀️ چقدر خ ...

چقددد عااااالی 👌

واقعا اگه بتونیم به هر آدمی ک نگاه می‌کنیم خدارو ببینیم دنیا بهشت میشه 🥰

نشد نداره با یکم تمرین انقدددد راحت میتونیم انجام بدیم ک حد نداره😍😍

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور اشتباه امو پس بسوزووونم بررره دیگه برنگرده😍

اره عزیزم 😍😍 بعد از امشبم شرو کن به مرور باورهای درستت🥰

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
عزيزم من مرتب کردن سطحی منظورم نبوداااا،،  مهم اینه ک تماااام جاهای خونتون ک از جلوی چشم دورن م ...

سطحی نبود ولی الان سطحی باز کثیف شد وگرنه کمدارا مرتب کردم کشوها تختو جابجا کردم زیرشو جارو کردم داخل یخچال

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

سارا جون راستشو بخوانیم زیاد از ته تمیز نکردم ولی کل اتاق خودمونو از ته تمیز کردم و خونه رو در حد جاروی گ دیگری

حالا بگم چی اتفاق خوبی برام افتاد😍😍😍😍😍😍

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
چقددد عااااالی 👌 واقعا اگه بتونیم به هر آدمی ک نگاه می‌کنیم خدارو ببینیم دنیا بهشت میشه 🥰 نشد ند ...

چجوری ساراجون وقتی یکی بهمون دروغ میگه یا باهامون بد رفتارمیکنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید