2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
نه عزيزم اون ميخواسته بهت خبرشو بده

آره ولی رو موبایلم خیلی حساسه شوهرم همیشه میگه یه هیچ کسسسس شمارتو نده😕

بعد اینکه دادم هی با خودم گفتم ی اتفاقی میفته شمارمو گم میکنه خدا با منه مطمعنم نمیزاره ضرری ب من برسه...

خودم ی ساعت دیگه میزنگم باز ازش خبر میگیرم...

نگرانیم رفع شد خداروشکر ❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
بچه ها ی کار اشتباهی کردم نمیدونم چرا اصلا 😐 بوم سفارش داده بودم! الان زنگ زدم ببینم امادس یا ...

نگران نباش عزیزم شوهرت بفهمه ام چیزی نمیگه مطممئن باش من اینجور مواقع شماره همسرمو میدم حالام اشکال نداره

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران باش عزیزم شوهرت بفهمه ام چیزی نمیگه مطممئن باش من اینجور مواقع شماره همسرمو میدم حالام اشکال ن ...

آخه خونه نبود گفتم چ کاریه خو... بعدم ی دفعه ای شد اصلا نفهمیدم چطوری شد ک دادم شماره رو😅😅

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
 خیلی باحال میشه  نه دیگ اونجوری دلم نمیاد فقط زمانی ک خیلی خسته ایم ب نظرم خوب روشیه ج ...

ای وااای عزیزم پیشنهادم بهت اینکه اصلا تو طرف شستن جذبش نکنی😂😂😂😂😂

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
اره عزیزم مشخصه،،  چون توی مدارت نبود کلا حذف شد از زندگیت دیگه... تو همچنان انرژی خوب بفرس بر ...

اها متوجه شدم پس ما با خوبیایی ک میکنیم یا طرف یهو ناپدید میشه یا کلا باهم دیگ خوب میشیم چقد جالب ممنون عزیزدلم

آخه خونه نبود گفتم چ کاریه خو... بعدم ی دفعه ای شد اصلا نفهمیدم چطوری شد ک دادم شماره رو😅😅

فدا سرت پیش میاد چیزی نیس شوهره منم مث تو ولی ریلکس باش هیچی نیس

عیب نداره عزیزم کاریه که شده انشالله شمارتونو گم میکنه🙏🙏🙏🙏🙏

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
دخترت چند سالشه گلم ،منم ی پسر پنچ ونیم ساله دارم کم و بیش بهش انرژی میدم و جمله های تاکیدی رو یادش ...

سلامي پر از محبت 

دوست مهربونم ديروز جوابتو دادم اما متاسفانه تاپيك قفل شد درخواست دوستي هم دادم كه جوابتو بدم نشد...

عزيزم دخترم ١٦ سالشه و ما با هم مامان و دختر نيستيم واقعا دو تا رفيق هستيم از اول هم با من همراه شد و تا الانجواب گرفته ---- اما دختر ناز ديگم ٢ سالشه از روزي كه اومدم اينجا رفتارهام با اونم عوض شده و تا جايي كه درك كنه به اونم توضيح ميدم ميدونم زياد متوجه نميشه اما مطمئنميكم كه بزرگتر بشه تاثيراتشو ميبينم

آره ولی رو موبایلم خیلی حساسه شوهرم همیشه میگه یه هیچ کسسسس شمارتو نده😕 بعد اینکه دادم هی با ...

بيشتر مردها همينطورن اما اصلا اتفاقي پيش نمياد مطمئن باش و اون اقا شايد برا كه ميخواسته بگه چقد پيگير هست شمارتونو گرفته يعني كارشونو به نحو احسن انجام ميدن خودت زنگ بزن دوباره بعد