2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن نوزادسه ماهه

165 بازدید | 8 پست

من دخترم 12روزدیگه سه کاهش تموم میشه ووارد4ماه میشه وزن تولدش 3900بودسه ماهگی هم ماشاالله 7کیلوبوداماهنوزم که هنوزه همون 7کیلوئه ووزن نگرفته باشید خودم تغذیه ش میکنم به سختی به نظرتون چیکار کنم وزن بگیره چهارماهگی هم باید واسه بزنمولازم تاچن روز بعداز واکسن درست و حسابی شیرنمیخوره سه ماهگیش بهداشت گفت وزنش خوبه ولی من خودمو توشیرخوردنش میکشم تاشیربخوره

تعداد رای : 1
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
0
0%
اختیاری
0
0%
اختیاری
1
100%

شیرخشک بده...یا خودت شیرموز و شیر خرما بخور

زن در نگاه دکتر شریعتی .....زن عشق می کارد و کینه درو می کند ...دیه اش نصف دیه توست و مجازات زنایش با تو برابر.می تواند تنها یک همسر داشته باشدو تو مختار به داشتن چهار همسر هستی!برای ازدواجش در هر سنی اجازه ولی لازم است و تو هر زمانی بخواهی به لطف قانونگذار میتوانی ازدواج کنی ...در محبسی به نام بکارت زندانی است و تو ...او کتک می خورد و تو محاکمه نمی شوی!او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی ...او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد ...او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی ...او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر ...؟و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد ...و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کندچرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مردسینه ای را به یاد می آورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و همه این هارنج است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تصمیم دارم اخر چهارماهگی غذای کمکی رو شروع کنم شما هم اگه صلاح میدونی بهش بده

گلم اصلا این‌کارو نکنی ها خدایی نکرده عفونت میکنه زن داییم این‌کارو‌کرد‌تا چن ماه تو بیمارستان ها بودن چون‌زود شروع کرده بود غذای کمکی بده

چرا منم می‌خوام پایان چهارماهگیش فرنی وغذای کمکیو شروع کنم حریره بادوموازاین چیزافقط نمی‌دونم دخترم شیرکه خوردنش انقد راحترواینجوری میخوره غذاروچجوری می‌خوام بهش بدم   شما مطمئنید که به این دلیل بیمارشده چون من بعضیا رو میشناسم که دادن وخداروشکرمشکلی هم پیش نیومده