2777
2789

بچهها سونو دادم گفت كيست داري ولي اسم قرص ال دي مياد كلا حالت تهوع ميگيرم چيكا كنم دكتر گفته بايد ٢ دوره ال دي بخوري تا دفع شه و متوجه شدم سنگ كليه هم دارم دارو مصرف ميكنم اب زياد ميخورم ولي خبري از افتادن نيست كسي راه كاري ميدونه واسه دفع سنگ !!!؟ 

hair coloris ~ hair keratin 
منم سنگ داشتم، با هندونه، خاکشیر توی آب ولرم، مایعات زیاد، دفع شد. و یکی هم هسته خرما، حدود ۳۰ دون ...

عهه شنيده بودم هسته خرما تايم جوشيدنش چقدر باشه ؟ 

و اينكه سنگ حتما بايد از ادرار بياد بيرون كه معلوم شه دفعي شده يا اينكه خود به خود كوچيك ميشه ؟  

كل روشاتو ميگي كه نتيجه داده خانمي 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق فِراسیون بخور هم درمان کننده ی سنگ کلیه و مثانه و...هست

هم درمان کننده ی هر نوع کیستی! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من ۳۰ دونه هسته رو بیست دقیقه تا نیمساعت جوشوندم ،بعدش آب که خنک شد ،تا شب،چهارتا لیوان خوردم.

هندونه هم زیاد خوردم.

روزی چند لیوان هم خاکشیر توی آب ولرم خوردم.

بعد دوروز توی ادرارم دفع شد.

من ۳۰ دونه هسته رو بیست دقیقه تا نیمساعت جوشوندم ،بعدش آب که خنک شد ،تا شب،چهارتا لیوان خوردم. هندو ...

راستي فرق نميكنه هسته خرما خشك باشه يا خرما مركبات ؟؟