یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
من باردار نیستم ولی به اسم فک میکنم انگار هیچی قشنگ نیست جدیدا خیلی دیگه لوسن به نظرم یا خیلی زیاد شده ، من اسمای خیلی قدیمی و دوس دارم ولی همش فک میکنم بچم بزرگ بشه شاید خوشش نیاد بگه این چه اسمیه
من باردار نیستم ولی به اسم فک میکنم انگار هیچی قشنگ نیست جدیدا خیلی دیگه لوسن به نظرم یا خیلی زیاد ش ...
اره دیگه از هر جهتی که فکر کنی سخته
من این اسمای جدید اصلا بدلم نمیشینه خصوصا ک همشونم با ا ختم میشن
اما اسم ماهور فعلا به دلم نشسته
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
اره دیگه از هر جهتی که فکر کنی سخته من این اسمای جدید اصلا بدلم نمیشینه خصوصا ک همشونم با ا ختم میش ...
اره مناهور که خیلی قشنگه، معنی خوبی هم داره مثلا م اسم پسر خیلی سیاوش دوس دارم اصلا از اسمای جدید پسرونه خوشم نمیاد ولی قدیمیه، دخترم خیلی دلنواز دوس دارم ولی همه میگن مثل فامیلیه
اره مناهور که خیلی قشنگه، معنی خوبی هم داره مثلا م اسم پسر خیلی سیاوش دوس دارم اصلا از اسمای جدید پس ...
بنظرم مهم ترین چیز اینه که به دل بشینه اونم دل خودمون
یعنی با گفتنش حس خوبی به ادم بده
قشنگن
اره ایشالا ماهور گلی و به سلامتی به دنیا بیاری برای باردار شدنمم لطفا دعا کن
چشم عزیزم دلم مرررررررسی
البته همسرمم اوکی آخرشو بده خوب میشه
انشاا... که زودتر به خاستت میرسی و تا سال دیگه نی نی بقلی عزیز دلم