2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول پول پول فقط پول

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اول همچين به شوهرش ميگفت حاجي  ميگفت به حاجي قول نماز اول وقت دادم 😑😑

کلاااا اینا ک ب شوهراشون میگن حاجی.از اون 7خطا هستن یا پولدارن.من دختر عموم خیلی زشت بود با ی مرد ازدواج کرد ولی حدود سن بالا میخوره ولی لاکچریه.میگه بهش حاجی!!بهم گفت بهم میگه نماز اول وقت بابد بخونی...عقد بود رفت تایلند.عروسی کرد ماه عسل دبی...اونروز عکس نیم لخت از خودش و حاجیش رو پروفایلش دیدم.اینا میگن حاجی😉😠😕

چه شایع درست میکنیدا 🙄🙄 مگه روانی حامله بشه خودشو اسیر بچه کنه تازه داره عشق دنیارو میکنه بچه نمی ...

نميدونم بچه ها گفتن بارداره

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
کلاااا اینا ک ب شوهراشون میگن حاجی.از اون 7خطا هستن یا پولدارن.من دختر عموم خیلی زشت بود با ی مرد از ...

أمان ازين حاجيا 

دختر عموت چند سالشه؟ 

من تو حرم امام رضا دیدمش ی قران دستش بود با ی دختر جوون بودن کسی هم دورشو نگرفته بود اما همه نگاهش م ...

يه سري ميگن خوبه يه سري ميگن نه