2777
2789
عنوان

اسهال نوزادان

135 بازدید | 15 پست

سلام دوستان، شبتون بخیر...از استرس دارم میمیرم..دخترم چن وقت پیش اسهال شد بردمش دکتر، دارو مصرف کرد و چون لاغرم شده بود غذی کمکی رو زودتر از موعد شروع کردم.. بعد خوردن غذا دفعش بهتر شد، تا اینکه امروز 3 بار دفع داشت و توی بار سوم چند تکه خون دیدم...دوستان شما تجربه ایی توی این زمینه ندارین؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه آلرژی باشه

دخترم از اول کنار شیرخودم، شیرخشک میخورد...و تا اونجایی که من متوجه شدم فقط نسبت به مرکبات حساسیت داره...چون تا انگور و پرتقال میخورم بدن دخترم دونه های قرمز مخصوصا توی سینه اش درمیاد

سه روزه اسهالش قطع نشده دوباره ببرش دکتر سرم بزنن همین امشب ببرش فقط آب بدنش خشک نشه خدای نکرده

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
نه حریره رو بدون شیر درست میکنم فقط برنج و بادام

ماست ندادیش خودت لبنیات گاوی نخوردی ک منع بوده باشی.شایدم اگه دوباره تکرار بشه عفونته ببرش شربت میدن خوب میشه من دخترم تا اسهال خونی میشه شربت میدن خوب میشه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
سه روزه اسهالش قطع نشده دوباره ببرش دکتر سرم بزنن همین امشب ببرش فقط آب بدنش خشک نشه خدای نکرده

نه اسهالش اونجور نیست که اونقد آب بدنش کم شه... شیرم بیشتر بهش میدم اگه فردام همونجور بودش میبرم دکتر

من الان یگ ماهه تو مدفوع دخترم خون میبینم از ۲ ماهگی اسهال و مدفوع بلغم داشت از ۳ ماهگی رگه خونی تو مدفوعش که حساسیت به محصولات گاوی بود که با رژیم خیلی چیزا و استفاده از دارو الان خیلی کمنر شده