2777
2789
عنوان

یکی به من بگه اسرار زندگی چیه؟

361 بازدید | 33 پست

بچه ها من از بچگی این موضوع واسم سواله

نمی‌دونم چرا از هرکی میپرسم ، فکر می‌کنه شوخی میکنم ! یا به نظرش خیلی جواب واضحه لابد! 

ولی من واقعا نمی‌دونم ، مردم یه جوری به آدم میگن اسرار زندگیتو نگو به کسی که واقعا برام سواله چه اسراری مگه دارن؟! 

مثلاً یه خانوم خونه دار چه اسراری داره که آنقدر میگن، مثلا من خیلی میشنوم که میگن مادرشوهرم میخواد از کارم سر دربیاره، چه کاری مثلا؟! خواهش میکنم یکی واسم توضیح بده یا یه مثالی بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیفهمم منظورت چیه ولی خوشیهاتو جا نزن کارایی که تو زندگی میخوای انجام بدی غذاهایی که میخوری مساعل خصوصی زندگی و دعوا ها فعلا همینا رو تو ذهنم اومد بگم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

عزیزم مثلا اسرار زندگیت یعنی اینکه اگه الان نون پیازهم خوردی حتی ب مادر خودت هم نگی چی خوردی نباید کسی بفهمه که چقدر داخل حساب شوهرت پول هست وگرنه اگه بفهمن که پول دارین همش ازتون درخواست میذن الخصوص خانواده شوهر از نمونه ها

عزیزم نمیفهمم منظورت چیه ولی خوشیهاتو جا نزن کارایی که تو زندگی میخوای انجام بدی غذاهایی که میخوری م ...

غذا ؟ فک نمیکنم مساله ی مهمی باشه ... مسائل مهمتری هم هست که نباید بازگو بشه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
غذا ؟ فک نمیکنم مساله ی مهمی باشه ... مسائل مهمتری هم هست که نباید بازگو بشه 

برای یه سریا مهمه و اینکه عروسشون بریز بپاش میکنه یا صرفه جویی مورد داشتیم به پسره میگفتن زنت قبل اومدنت گوشتای غذا رو میخوره😂😂😂😂

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
برای یه سریا مهمه و اینکه عروسشون بریز بپاش میکنه یا صرفه جویی مورد داشتیم به پسره میگفتن زنت قبل او ...

اها به این درجه از حساسیت ندیده بودم خدا رو شکر 😀 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
چند سالته ؟ چقدر ادم های فضول رو میشناسی ؟ 

من ٣۴ سالمه

تا وقتی تو ایران زندگی میکردم خوب توی همون محیطی بودم که بقیه بودن ولی مثلا از جاریهام تو محیط خونواده و همکارام تو محیط بیمارستان خیلی اینو می‌شنیدم

منظورم اینه که خوب خواهر شوهر ای اونا ، خواهرشوهرای منم هستن ، یا همکاری اونا همکاری منم بودن ولی من هیچوقت حس نمی‌کردم که باید چیزی رو پنهان کنم ، 

یعنی واقعا منظورشونو نمی‌فهمیدم

همه هم اصرار داشتن که بقیه میخان از کارت سر دربیارن، ولی من چیز خاصی حس نمی‌کردم ، حتی حس نمیکنم اسرار خاصی داشته باشم! 

حالا فک کن یه خانوم خونه دار که بیشتر زندگیش صرف امور خونه و بچه داری میشه آخه چه سر مهمی می‌تونه داشته باشه؟ 

امیدوارم واضح گفته باشم