mn_sh2966 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 271 عنوان بهترین انکلوژیست مشهد (دکتر سرطان) 15580 بازدید | 17 پست کسیو میشناسید که نتیجه گرفته باشید ازش؟به خودمون دکتر الله یاری و دکتر نوفرستی رو معرفی کردن مرددیم. The game is on....😏�🔎 1397/10/15 | 17:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 من شوهرم سرطان تیرویید داشت پیش مظلوم میره برا عملشم پیش مهرابی برو بیمارستان امید اونجا پرس و جو کنن همشون سرطانین ببین کیا از چه دکتری بیشتر جواب گرفتن وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
lbaranl عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 724 پدربزرگم ۹۴ سالشه دکترای دیگه گفتن بودن دو ماه دیگه بیشتر نمیمونه نزدیک یک ساله الان تحت درمان نوفرستیه.با پرتو برق فکر کنم
شاپركايي عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 446 پدربزرگم ۹۴ سالشه دکترای دیگه گفتن بودن دو ماه دیگه بیشتر نمیمونه نزدیک یک ساله الان تحت درمان نوفرس ... دکتر نوفرستی خوبه؟؟؟مامان من تحت نظر ایشونه بعد ۶جلسه شیمی درمانی گفته خیلی پیشرفتس خوب نمیشه الان نمیدونم چکار کنم خدايا خودت بهم این فرشته رو دادی خودتم سالم نگهش دار ♥️😔
lbaranl عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 724 دکتر نوفرستی خوبه؟؟؟ مامان من تحت نظر ایشونه بعد ۶جلسه شیمی درمانی گفته خیلی پیشرفتس خوب نمیشه الان ... آخه روحیه هم خیلی مهمهپدربزرگ من خبر نداره که چه مریضی داره مگه نه خودشو میبازهتوی مشهد که خیلی معروفهایشاا... که خوب بشه مامانت امیدتونو از دست ندین
شاپركايي عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 446 آخه روحیه هم خیلی مهمه پدربزرگ من خبر نداره که چه مریضی داره مگه نه خودشو میبازه توی مشهد که خیلی ... الان برديم پيش الهياري،يكسري ازمايش گفته انجام بديم گفته درمان كه نميشه اصلا درماني نداره ولي همينكه روند پيشرفتو كند كنه،مامانم خيلي جوونه ٤٩سالشه خيلي درد داره ماام درد ميكشيم باهاش ازاينكه كاري از دستمون برنمياد و داريم درد كشيدنشو ميبينيم بي نهايت سخته خيلي خيلي خدا كمكمون كنه خدايا خودت بهم این فرشته رو دادی خودتم سالم نگهش دار ♥️😔
manha3tam عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 6165 الان برديم پيش الهياري،يكسري ازمايش گفته انجام بديم گفته درمان كه نميشه اصلا درماني نداره ولي همينكه ... الهی به حق همین شبهای عزیزم خدامادرت رو شفا بده الهی امین
شاپركايي عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 446 الهی به حق همین شبهای عزیزم خدامادرت رو شفا بده الهی امین ممنون امين😞😞 خدايا خودت بهم این فرشته رو دادی خودتم سالم نگهش دار ♥️😔
lbaranl عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 724 ممنون امين😞😞 میدونم عزیزمما هم از نزدیک شاهد غصه خوردن مامانم برای پدرش هستیمولی دکترا یه چیزی میگن،خودتونو نبازین اصلااونجوری که دکترا گفته بودن پدربزرگم یک سال پیش باید کاریش میشدانشاا... که مامانت سالهای سال سایش بالای سرتون هست🌸🌼🌻
saraazad عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 152 پدربزرگم ۹۴ سالشه دکترای دیگه گفتن بودن دو ماه دیگه بیشتر نمیمونه نزدیک یک ساله الان تحت درمان نوفرس ... سلام دوست عزیزشما شناختی از دکتر رضا پرتوی که آنکولوژیست هستن ندارین؟ممنون میشم نظرتون بفرمایید
saraazad عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 152 الان برديم پيش الهياري،يكسري ازمايش گفته انجام بديم گفته درمان كه نميشه اصلا درماني نداره ولي همينكه ... سلام دوست عزیزشما شناختی از دکتر رضا پرتوی که آنکولوژیست هستن ندارین؟ممنون میشم نظرتون بفرمایید
saraazad عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 152 من شوهرم سرطان تیرویید داشت پیش مظلوم میره برا عملشم پیش مهرابی برو بیمارستان امید اونجا پ ... سلام دوست عزیزشما شناختی از دکتر رضا پرتوی که آنکولوژیست هستن ندارین؟واسه مامانم که سرطان تخمدان دارن میخواستمممنون میشم نظرتون بفرمایید
ساحل7326 عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 1727 همسایه ما از دکتر هادی مولانا راضی بود.. از موقعی که سرطان گرفته بود خیلی میترسید و روحیه اشو باخته بود بعدش رفت مرکز سرطان ایران الانم حالش اوکیه
p12kiyan عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 288 الان برديم پيش الهياري،يكسري ازمايش گفته انجام بديم گفته درمان كه نميشه اصلا درماني نداره ولي همينكه ... مریضیش چیه مادرم من تمور گرید ۴ داره شاید بهم بتونیم کمک کنیم