2777
2789
عنوان

وای خسته شدم

186 بازدید | 13 پست

از دیشب تا حالا منتظر کمکم بنظرم استخوان جمجمم پشت گوش راستم برآمده تر از چپه بنظرتون طبیعیه؟چه کار کنم؟خیلی نیاز به کمکتون دارم مرسی

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود

شاید سرماخوردی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم قبلا کنترل نکردم 😥😥

عزیزم بیشتر از 90% مردم دو طرفشون قرینه نیست. جمجمه و استخون بندی. نگرانی یه پزشک عمومی برو اگه صلاح بدونه آزمایش میده. ولی احتمتل زیاد چیزی نیست

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
عزیزم بیشتر از 90% مردم دو طرفشون قرینه نیست. جمجمه و استخون بندی. نگرانی یه پزشک عمومی برو اگه صلاح ...

بنظرت دکتر عمومی میفهمه؟ میترسم بدتر کارو خراب کنه چن وقته کارم شده دکتر رفتن همش استرس سلامتیمو دارم حالا دوباره این اومده 

بنظرت دکتر عمومی میفهمه؟ میترسم بدتر کارو خراب کنه چن وقته کارم شده دکتر رفتن همش استرس سلامتیمو دار ...

دکتر رفتی چی تشخیص داده؟

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew

هر سری برا یه قسمت بدنم رفتم دکتر متخصص که چک کردن برا این نرفتنم تازه حس کردم دیگههمه هم خسته شدن میگن لازم نیس بری دکتر

هر سری برا یه قسمت بدنم رفتم دکتر متخصص که چک کردن برا این نرفتنم تازه حس کردم دیگههمه هم خسته شدن م ...

عزیزم شاید وسواس پیدا کردی انشاللله چیزی نیس تو رو خدا برا بابای منم دعا کنیدجواب ازمایشش خوب باشه  چند ماهه درگیر بیمارستانه