2777
2789

یه النگوی پهن دارم میخوام عوضش کنم دستبند بگیرم، چکار کنم سرم کلاه نره؟ در ضمن النگوم یه قسمتش خم شده د یکم ترک خورده اول تعمیر کنم و بعد تعویض کنم؟

نه تعمیر نمیخواد..چه سالم باشه چه شکسته به یه قیمت برمیدارن..در ضمن در مقابل طلا فروشا هیچ وقت نمیتونی زرنگ باشی👍🏻😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع تعویض طلا ، طلای شما رو وزن میکنن یه قیمتی هم رو تابلو نوشته ضربدر اون میکنن تا اینجا که جای کلاهبرداری نداره

طلای جدیدی که برمیداری وزنش ضربدر قیمت روز به اضافه هفت درصد مالیات نمیدونم چی به اضافه نه درصد مالیت نمیدونم چی به اضافه کارمزد باید پرداخت کنی...اینها هم کلاهبرداری نداره چونه داره مثلا کارمزد گرمی هشتاد تومن داریم ده تومنم داریم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خب ببین النگوی خودت چند گرمه و چند گرم بهت طلا میده همون جا حساب کن 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
اخه قیمت طلای کهنه با طلای جدید فرق داره

میدونم ولی یکم کمتر از طلای خودت طلا می تونی بخری 

چند سال پیش که طلا گرمی ۹۰ تومن بود دوستم طلا عوض میکرد دو گرم از طلای خودش کمتر بهش طلا میداد ۲۰۰ تومن هم پول می خواست 😐

من گفتم هم دو گرم طلا هم پول دو گرم ضرر می کنی 

طلا فروشه گفت باشه شما ۲۰۰ تومن رو نده 😕

کلا طلا فروشا بلدن شیره بمالن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
میدونم ولی یکم کمتر از طلای خودت طلا می تونی بخری  چند سال پیش که طلا گرمی ۹۰ تومن بود دوستم ط ...

وا خب معلومه وقتي بخواي طلات و بفروشي وزن طلا رو صربدر قيمت روز طلا ميكنن ولي وقتي ميخواي بخري وزن طلا ضربدر قيمت روز به اضافه ١٦ درصد ماليات و اجرت طلا براي همين وقتي بخواي طلات و عوض كني يا بايد ماليات و اجرت و بدي كه وزن طلات كم نشه يا وزن طلات كمتر بشه اين طبعيه ديكه تعجب نداره

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا
وا خب معلومه وقتي بخواي طلات و بفروشي وزن طلا رو صربدر قيمت روز طلا ميكنن ولي وقتي ميخواي بخري وزن ط ...

خب اخه این همه ضرر ؟

اگه واقعا همینطور بود طلا فروش از خیر ۲۰۰ پول نمی گذشت 

طلاشو عوض کرد و دو گرم از طلای خودش کمتر طلا برداشت 

خب اخه این همه ضرر ؟ اگه واقعا همینطور بود طلا فروش از خیر ۲۰۰ پول نمی گذشت  طلاشو عوض کرد و ...

خب ١٦ درصد ماليات ٩ درصد مال شهرداريه ٧ درصد مال مغازت داره ضمن اينكه اجرت طلا هم هست طلا فروشايه غير ٧ درصدي كه ميگيرين اجرتم بالا تر ميگن بعد از اون تخفيف ميدن واسه همينه كه وقتي طلا ميخري اين همه تخفيف ميدن از سودشون كم نميكنن اصلا

شما بايد هر وقت ميري طلا بخري مثلا نگي اين النگو چند ميشه طرف بكه ١ تومن بعد بده بهت ٨٠٠ كلي هم خوشحال بشي كه تخفيف داده شما بايد بپرسي اجرت چقدره

چون نرخ طلا كه ثابته مالياتم كه ثابته اين وسط اجرت فقط متغيره كل كلاهبرداريشونم سر همين اجرته شما اجرت اون طلايي كه ميخواي از مغازه هاي مختلف بپرس ببين كدوم كمتره بعدم سر كمتر كردن اجرت چونه بزن نه سر قيمت كلي طلا چون اينجوري كلي تخفيف ميدن و كم ميكنن ولي در واقع جيزي از خودشون كم نميشه

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا