همین طور که از تایپیکهام مشخصه تابستون دخترم مشکل پوستی پیدا کرد از بین رانهاش شروع شد درست زمانی بود که پدر شوهر مادرشوهرم از حج برگشتن و کلی مهمونی و بساط شیرینو شربت به راه بود  و من خیلی مراقب بودم خانم زیاد شیرینی نخوره ولی متاسفانه چون پیش مادربزرگش مینشت و من تواشپزخونه یا طبقه پایین مشغول کار بودم خانم دزدکی مرتب میخورد تو عرض یک هفته کل بدنش اگزامایی شد من شهرستانم و بیشتر از ۸ دکتر بردم. چهار بار بردم متخصص پوست  ولی همش میگفتن قارچه  میگفتن صدف و هر بار یه چیزی میگفتن یه سری دارو دادن خوبتر شد  حتی من یه مقطع فکر کردم صدف و چند شب اصلا نخوابیدم
 این اتفاق برای مرداد
تا اینکه تو دو هفته گذشته باز به شدت و این بار کل بدنش حتی صورتش درگیر شد
طفلک از خواب نصف شب بلند میشد خودشو می خاروند
چند تا دکتر آشناو فامبیل داریم زنگ زدم بهشون و گفتن باید اول آلرژیشو پیدا کنی
بردم تبریز دکتر مهناز صادقی شبستری ویزیتش کرد
و تست گرفت و گفت همون الرژیه غذایه و همون روز هم به لطف دوستان پیش دکتر محمدرضا رنجکش  که متخصص پوستن  نوبت گرفته بودن
هر دو شون یک عقیده داشتن  که اگزماست و الرژیه
 باورتون میشه من از اول تابستون میلیونی هزینه پمادها و داروهای خارجی و صابونهای خارجی کردم دخترم اصلاخوب نشد فقط مقطعی کم و زیاد شد 
و تنها دارویی که دادن مگاکورت و روغن وازلین بود  خدا رو هزار مرتبه شکر الان بعد از یک هفته انگار معجزه شده لکه هاهمه رفته پوستش صاف شد 
روزی هزار بار دکتر رو دعا میکنم و البته دکترای بی سواد شهرستان رو لعنت  که چند ماهه تشخیص اشتباه میدن