2777
2789

همین طور که از تایپیکهام مشخصه تابستون دخترم مشکل پوستی پیدا کرد از بین رانهاش شروع شد درست زمانی بود که پدر شوهر مادرشوهرم از حج برگشتن و کلی مهمونی و بساط شیرینو شربت به راه بود  و من خیلی مراقب بودم خانم زیاد شیرینی نخوره ولی متاسفانه چون پیش مادربزرگش مینشت و من تواشپزخونه یا طبقه پایین مشغول کار بودم خانم دزدکی مرتب میخورد تو عرض یک هفته کل بدنش اگزامایی شد من شهرستانم و بیشتر از ۸ دکتر بردم. چهار بار بردم متخصص پوست  ولی همش میگفتن قارچه  میگفتن صدف و هر بار یه چیزی میگفتن یه سری دارو دادن خوبتر شد  حتی من یه مقطع فکر کردم صدف و چند شب اصلا نخوابیدم

این اتفاق برای مرداد

تا اینکه تو دو هفته گذشته باز به شدت و این بار کل بدنش حتی صورتش درگیر شد

طفلک از خواب نصف شب بلند میشد خودشو می خاروند

چند تا دکتر آشناو فامبیل داریم زنگ زدم بهشون و گفتن باید اول آلرژیشو پیدا کنی

بردم تبریز دکتر مهناز صادقی شبستری ویزیتش کرد

و تست گرفت و گفت همون الرژیه غذایه و همون روز هم به لطف دوستان پیش دکتر محمدرضا رنجکش  که متخصص پوستن  نوبت گرفته بودن

هر دو شون یک عقیده داشتن  که اگزماست و الرژیه

باورتون میشه من از اول تابستون میلیونی هزینه پمادها و داروهای خارجی و صابونهای خارجی کردم دخترم اصلاخوب نشد فقط مقطعی کم و زیاد شد 

و تنها دارویی که دادن مگاکورت و روغن وازلین بود  خدا رو هزار مرتبه شکر الان بعد از یک هفته انگار معجزه شده لکه هاهمه رفته پوستش صاف شد 

روزی هزار بار دکتر رو دعا میکنم و البته دکترای بی سواد شهرستان رو لعنت  که چند ماهه تشخیص اشتباه میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگا کورت از اسمش میاد کورتون داره ولی درمورد دختر شما چون وضعش حاد بوده چاره ای نبوده.ولی نمیشه طولانی مدت استفاده کرد.وازلین بچه که عالیه.دختر من اگزمای ناشی از خشکی پوست میگیره از حموم که میاد قبل پوشیدن لباس با وازلین بچه بدون عطر بدنش رو چرب میکم.وگرنه خارش شدید میگیره

منم اين بيماري رو گرفتم فقط منو اونايي كه داشتن ميدونن چه بر سر طفلكت دخترت اومده الهي بميرم خيلي ميسوزه خيلي 

من در اثر استرس شد و گفتن صدفي واي كه چقدر قرصو دارو و پماد هزينش به كنار كاش خوب ميشدم 

ولي يهويي رفت فكر كنم شفام دادن 😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من يه مدت همه چيو گذاشتم كنار هر چي قرصو داروس يهو خوب شد 

چن بار ديگه هم شديد حرص كردم ولي تموم شد خدارو شكر 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
خدارو شکر ک خوب شده ب چی حساسیت داست یعنی دیگه اگزماها برنمیگرده؟

بدو تولد تحت نطر دکتر شبستری بو رفلاکس شدید و دفع خون داشت دکتر میگفت احتمال زیاد این بار به صورت آسم خودشو نشون بده چون خس خس سینه هم داشت و دارو هم برای خس خس داد جلوگیری از آسم گفت مرتب وازلین بزن و یه صابون بچه داد گفت بجز این با هیچ نمیشوریش 

عزیزم ببین ب چی الرزی داره دیگه نذار بخوره

پسرمنم حساسیت غذایی داشت دوهفته بدنش زد بیرون وکلی خارش واذیت میشد دکتر شربت رانیتیدین وستریزین ویه قرص ویه پماد داد

ولی تااصلاح تغذیه نشد رعایت نکرد خوب نشد

من هرروز بهش شربت خاکشیر وگلختمی هم میدادم ونمیذاشتم بدنشو بخارونه

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
مگا کورت از اسمش میاد کورتون داره ولی درمورد دختر شما چون وضعش حاد بوده چاره ای نبوده.ولی نمیشه طولا ...

دقیقا دکتر رنجکش هم گفت یک شب در میان بزن ولی دکتر شبستری گفت روزی چند بار

حالا من میانه روی کردم هر شب براش میزنم و البته هر دوشون گفتن بعد از ده روز قطع میکنی

کلا خشک بو قرمز بود و لایه لایه پوسته پوسته میشد به خاط همین با صدف اشتباه میگرفتن

خدا خیرت بده که اطلاع رسانی کردی . منم خشکی شدید پوست دارم مخصوصا تو فصل سرما . هر دکتریم رفتم کارساز نبوده .