2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وسواس فکری اذیتم میکنه. چند سال پیش تو حرکاتمبود. مثلا لامپ رو بارها خاموش وروشن کنمو....

ولی یک سالی میشه وسواس حرکتیم کم در حد 10 درصد شده . وسواس فکری امونمو بریددددددددددددددددده

وای خدا فکری همش دنباله بیماری و کاره ادم میشه دکتر رفتن و اومدن وای 

من دخترخالم اینجوربود یعنی ترس ازجونشوداشت وهمش میترسید نکنه مریض شه کلا یکسره تومخش بود برو دکتر دارومیده خوب میشی

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

برای من هم فک کنم هم حرکتی شده هم فکری هم عملی مثلا امشب اصلا نخوابیدم و ۵ ساعته دارم یه قسمت بدنمو چک میکنم و به شوهرمم که میگم میگه نه چیزی نیس ولی من خودم حس میکنم نمیدونم توهمه یا واقعیت

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود
برای من هم فک کنم هم حرکتی شده هم فکری هم عملی مثلا امشب اصلا نخوابیدم و ۵ ساعته دارم یه قسمت بدنمو ...

من درکت میکنم. خیلی سخته. بدتر زمانی هست که دیگران میگن خودت دوست داری اینقدر فکر کنی. در صورتی که واقعا دوست دارم فکر نکنم ولی نمیشه. بخدا نمیشه. اینقدر فکر میکنم که به جنون میرسم

ذکر لا اله الا الله زیاد بگو خیلی خوبه. سوره ناس رو هم زیاد ختم کن البته نیت باید بکنی ختم کنی بگو ا ...

آخه خودم حس میکنم حسام واقعیه و کلا چن وقته دکتر رفتن شده کارم 

من درکت میکنم. خیلی سخته. بدتر زمانی هست که دیگران میگن خودت دوست داری اینقدر فکر کنی. در صورتی که و ...

آره واقعا همش حس میکنم اگه فک نکنم در حق خودم خیانت میکنم و بعدا جونم به خطر میفته