2777
2789

سلام راستش به یه دلایلی اول دبیرستانمو سال 92 نصفه نیمه گذاشتم کنار نرفتم الان میخام برم شروع کنم ثبت نام کنم دوس دارم برم کاردانش آرایشگری میدونین چجوریه مثلا کلاساش همه امتحاناتش اینا چجوریه اگه میدونین یه توضیح مختصربیزحمت میدین

بچم روز به روز داره بزرگتر میشه واقعا خجالت میکشم فرداروز برم تومدرسه بچم بگم مدرکم سیکل هستش حدتقلش دیپلم بایدداشته باشم بعدم اگه آرایشگری برم خیلی برام خوبه میتونم حتی باهاش کسب درامد کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم کلاسای عملی دارین هم تئوری 

فیزیک ندارین انگار ریاضی شاید ریاضی دود داسته باشین شایدم نه 

عربی دو‌هم به نا نصفش و‌سال دوم‌نصفش سال سوم‌درس دادن 

درسا تخصصی زیاد بود امتحانا هم هم عملی هم تیوری 

البته من کامپیوتر بودم و سیزده چهارده سال پیش😬😬😬

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
هم کلاسای عملی دارین هم تئوری  فیزیک ندارین انگار ریاضی شاید ریاضی دود داسته باشین شایدم نه&nb ...

ممنون عزیزم اخه اینا قانونشون هرسال عوض میشه میخام بیینم الان قانونش چجوریه

بچم روز به روز داره بزرگتر میشه واقعا خجالت میکشم فرداروز برم تومدرسه بچم بگم مدرکم سیکل هستش حدتقلش ...

کار خوبی میکنی عزیزم منم ترم اخر دانشگاه بودم واسه فوق دیپلم به دلایلی ول کردم بعدش همین فکر شمارو کردم فردا رو بگه تحصیلات مادر دیپلم حداقل فوق دیپلم بهتره دوباره میخوام از این ترم برم البته مجردما ولی به فکر اینده هستم

😊😊
خب عزیزم تو درستو ادامه بده تا دیپلم کلاس غیر حضوری ثبت نام کن  بعدشم برو آموزشگاه ارایشگری تا ...

میگن میری ثبت نام میکنی همون اول رشته روانتخاب میکنی میخام رشتموانتخاب کنم کاردانش آرایشگری که هم دیپلمموبگیرم هم درکنارش یه چیزی هم یادبگیرم هم میگن کاردانش امتحاناتش همه چیش آسونه میخام بدونم امتحاناتش چجوریه کلاساش چجوریه 

درسته عزیزم میخام برم شروع کنم درس بخونم مدرک دیپلم بگیرم

عه نمیدونستم این رشته رو هم داره جالب شد واسم ولی حتما پیگیر باش دوست عزیز دیپلمتو هرجور شده بگیری تا دیر نشده

😊😊
کار خوبی میکنی عزیزم منم ترم اخر دانشگاه بودم واسه فوق دیپلم به دلایلی ول کردم بعدش همین فکر شمارو ک ...

خیلی کارخوبی میکنی عزیزم من دیگه بچه دارم همسرمم بادانشگاه موافقونیست اصلاخودمم نمیخام شرایطشوندارم نمیتونم همینم انقد استرس دارم من اصلا درس خون نبودم واقعا درسام ضعیف بود فقط میخام اسم دیپلم توپروندم ثبت بشه

عه نمیدونستم این رشته رو هم داره جالب شد واسم ولی حتما پیگیر باش دوست عزیز دیپلمتو هرجور شده بگیری ت ...

اره عزیزم داره نمیدونم جدیده یاازقبلم بوده فقط میدونم ارایشگری هم داره میخام برم که هم دیپلم بگیرم هم ارایشگری هم یادمیگیرم درکنارش