سلام راستش به یه دلایلی اول دبیرستانمو سال 92 نصفه نیمه گذاشتم کنار نرفتم الان میخام برم شروع کنم ثبت نام کنم دوس دارم برم کاردانش آرایشگری میدونین چجوریه مثلا کلاساش همه امتحاناتش اینا چجوریه اگه میدونین یه توضیح مختصربیزحمت میدین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچم روز به روز داره بزرگتر میشه واقعا خجالت میکشم فرداروز برم تومدرسه بچم بگم مدرکم سیکل هستش حدتقلش ...
کار خوبی میکنی عزیزم منم ترم اخر دانشگاه بودم واسه فوق دیپلم به دلایلی ول کردم بعدش همین فکر شمارو کردم فردا رو بگه تحصیلات مادر دیپلم حداقل فوق دیپلم بهتره دوباره میخوام از این ترم برم البته مجردما ولی به فکر اینده هستم
خب عزیزم تو درستو ادامه بده تا دیپلم کلاس غیر حضوری ثبت نام کن بعدشم برو آموزشگاه ارایشگری تا ...
میگن میری ثبت نام میکنی همون اول رشته روانتخاب میکنی میخام رشتموانتخاب کنم کاردانش آرایشگری که هم دیپلمموبگیرم هم درکنارش یه چیزی هم یادبگیرم هم میگن کاردانش امتحاناتش همه چیش آسونه میخام بدونم امتحاناتش چجوریه کلاساش چجوریه