2777
2789
عنوان

خدایییش از شوهراتون چجوری پول میگیرین؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست

والا حقوقشو صاحب کارش میریزه ب حساب من بعد بیچاره میگه یه ۵۰۰ بده ب من واسه خودم خرج کنم منم میگم نمیشه پول دکترمونه خرج اضافی نداریم والا ماکه هرچی درمیاریم پول دکترو دارم میره این چندماه

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستتو نزدیک خودت نگه دار، دشمنتو نزدیکتر. اگه پولا دستش باشه، در کسری از ثانیه به نیستی و نابود ...

اتفاقا خیلی خسیس و حسابگره 

یه هزاری از دستش الکی بیرون نمی ره!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
خودش ماهانه برا جرخ خونه میده هر چیشم موند کش میرم میگم تموم خرج شد رفت ولی یبار پیداشون کرد تو کمد ...

آخی😂😂😂😂😂

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
من میگم فلان کار دارم کارتتو بزار.وظیفشه .غلاممه ناسلامتی

ژوووون غلام😁😁😁

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
شوخی کردم.کارتا یا پول همش در دسترسه رو اوپنی جایی میزاریم هرکی احتیاج داشت برمیداره دیگه.

من چون همه کاراش انجام میدم اون فقط شماره کارت میده 

مثلا میگه واسه فلانی اینقدر بزن یا این قصد بده و ... 

توی کارتش همیشه پول هست که هرچی لازم داره خرج کنه  واسه خودش یا خونه خرید کنه  ولی پولای اضافی دیگه دست منه

وقتایی که دیگه مشکلی پیش میاد سریع زنگ میزنه میریزم واسش...

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

باهم صحبت کردیم پول یارانه مال من باشه خرج خونه باخودشه اگرم پولی اضافه اومد بازم واریز میکنه به حسابم گرچه خیلی موقع ها اضاف نمیاد چیزی ...

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

کارت یارانه دست منه

روزی هم ک لازم داشته باشم ازش میگیرم

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است؛ هر چه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر می گردد.
اتفاقا خیلی خسیس و حسابگره  یه هزاری از دستش الکی بیرون نمی ره!

اگه پولا دستم نباشه، نمیدونم چه میکنم؟ اون اوائل که پولا دستم نبود، هیچی واسمون پا نمیگرفت، تا اینکه طی یک حرکت انقلابی تونستم مالکیتشونو به چنگ بیارم.

ازون به بعد میدونستم دارم چه میکنم و چه نباید بکنم.

البته همسر هم خیلی خوب باهام همکاری میکنه و خرج بیهوده به مخارج ماهانه اضافه نمیکنه.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

خب دوست عزیز چرا به جای  اینکه هر بار استرس داشته باشی بابت این قضیه در مورد ۱)احساس نیازت و ۲)احساسی که وقتی می خوای پول بگیری داری ۳)و پیشنهادت در مورد این موضوع با همسرت صحبت نمی کنی،

نزدیک تر از همسر آخه،؟همیشه در مورد نیازهای سالم خودت و همسرت با هم صحبت کنید بدون کنایه و تیکه انداختن و گله ( ولی درد دل گفتن قبوله😂)