2777
2789
عنوان

خدایییش از شوهراتون چجوری پول میگیرین؟!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 44 پست

من ازش کارت میگیرم، تمام حقوقو بهم میده و روش برنامه ریزی میکنم.

و البته اعتمادشو جلب کردم که تمام پولاشو میده دستم.

بله خواهر، اعتماد سازی مهمترین رکن زندگیه.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که نیاز داشته باشم رو باهم میریم میخریم 

خرید خونه هم با خودشه

ماهی ۲۵۰ از حقوقش پول توجیبی م 

اینم پیشنهاد خودش بوده 😎😎😎

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
من ازش کارت میگیرم، تمام حقوقو بهم میده و روش برنامه ریزی میکنم.  و البته اعتمادشو جلب کردم که ...

من حوصله این کارها را ندارم فقط لیست می دم هر کدومش بتونه می خره با همونها زندگی می چرخونم!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...

خودش ماهانه برا جرخ خونه میده هر چیشم موند کش میرم میگم تموم خرج شد رفت ولی یبار پیداشون کرد تو کمد لباسا ذوق زده شده بود برد ریختشون ب حساب خودش از اون موقع دیگیه اون ادم سابق نشدم   😂😂😂

چی‌بگم والا😑

باید هرماه یه مقدار ازش بگیری تا هروز نگی پول میخوام من مجردم ولی اصلا پول نمیگیرم کارت حقوق بابام دست من ومامانمه دیگه هروقت احتیاج دارم میبرم منم روم نمیشه پول بخوام شمام هرماه یه مقدار پول برا خودت انتقال بده ولی بهش بگو ماهی اینقدر برا خرجم انتقال میدم 

آفرین بهترین کاره...  من همیشه خودم بهش پول میدم قبل اینکه بگه...   یا میریزم ب کار ...

شوخی کردم.کارتا یا پول همش در دسترسه رو اوپنی جایی میزاریم هرکی احتیاج داشت برمیداره دیگه.

پول نميگيرم هيچوقت ازش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با شوهرت تعارف نداشته باش.حق طبیعیته.از شیر مادرت حلالتر.تازه واسه کارای خونه و شیردادن هم وظیفه نداری.میتونی پولشو بگیری ازش😜😜

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من حوصله این کارها را ندارم فقط لیست می دم هر کدومش بتونه می خره با همونها زندگی می چرخونم!!

دوستتو نزدیک خودت نگه دار، دشمنتو نزدیکتر.

اگه پولا دستش باشه، در کسری از ثانیه به نیستی و نابودی رهنمونشون میکنه.

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران