2777
2789

من هفته ١۴بارداری هستم از دیروز صبح تا امشب لک بینی دارم لک قهوه ای تیره. میترسم نکنه اتفاقی افتاده باشه.

هیچ کار خاصی یا حرکتی انجام ندادم.

یعنی علت چی می اونها باشه. خیلی نگرانم

تا صبح استراحت کن پاهاتو بده بالا  رو مبل بزار  بعدش برو دکتر   بهت شیاف میده 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر نرفتی حداقل یه سر به بخش زنان زایمان میزدی ببینی چی میگن تا دکترت بیاد .... چقدر دل خوشی دارید من بودم سکته میکردم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

میگن کسایی که لک ببینن بچه شون پسره .

الان دوتا خواهر شوهرای من لک بینی داشتن هر دو ام پسر زاییدن .منم دیشب لک دیدم ولی از صب تا الان عینه پریود خونریزی کردم نمیدونم چیه انقدم میارسما دلدرد و کمر درد دارم

۲۰دی۱۳۹۷عروسیمون بود،برای خوشبختیه منوهمسرم لطفایدونه صلوات بفرستید🌷مچکرم
چرا دکتر نرفتی حداقل یه سر به بخش زنان زایمان میزدی ببینی چی میگن تا دکترت بیاد .... چقدر دل خوشی دا ...

لكه بيني هستش

خونريزي نيست

من دو سري فعاليت داشتم لكه بيني ديدم ولي يك روز طول كشيد

استراحت كردم خوب شدم

الان از اين يكي مي ترسم 😢😢

خطرناک نباشه. چنین اتفاقی رو تجربه کردی؟

اره عزیزم من یبار لک قهوه ای داشتم یه مدت شیاف زدم....تو یازده هفته هم خونریزی که تا همین چندروز پیش استفاده میکردم.

البته فک نکنم داروخانه بدون نسخه بهت بده

💖
اره عزیزم من یبار لک قهوه ای داشتم یه مدت شیاف زدم....تو یازده هفته هم خونریزی که تا همین چندروز پیش ...

فردا حتما ميرم دكتر ممنونم

ايشالا به سلامتي ني نيتو به دنيا بياري