2777
2789
عنوان

معشوقه ی شوهرم 11 سال از خودش بزرگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 213 پست
من نمیدونستم بچه داره ولی فرقی نکرد بچه ها رو بگیره خرجیشونم بگیره نگه داره

نه اتفاقا نباید طلاق بگیره اینجوری مرد نمیتونه اون زن احمق رو عقد دائم کنه مجبوره موقت عقد کنه اینجوری خیلی اذیتش میکنه تازه خودشم میتونه هیچ خدماتی بهش نده 

تا خدا با من است زمانه با من است .
خب؟ چیکار کردی ؟

ب مامانش همون اول گفته بودم خودشونم تهدید کردم اما مامانش گفت به من بسپر خودم درست میکنم اما نمیدونستم مامانه از خداش بود 

بعد دوماه همه چیو ب داداشش گفتم از داداشه همه میترسیدن از اون شب دو ماهونیم اواره شدیم چون نمیتونستم تو اون خونه بمونم پولمونم نمیدادن تو شرکتم لو رفت شوهرم روش نشد بره بیکار شد کلا رفتیم ی استان دیگه تا الانم بیکاره شوهرم بیمه بیکاریش این ماه تموم میشه الانم دنبال کاره اما نمیتونم فراموش کنم تمام حرکات حرفاشون تو گوشمه از طرفیم شوهرمو هنوز دوست دارم اما باز با حرفام دعوا درست میشه دست خودمم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم . دیه هم براش بریدن. تمکینشم رد شد 

خدا رو شکر 

خیلی عالیه این و میتونی تمام حق و حقوقت رو بگیری 

قشششنگ مهریه رو بذار اجرا تا حالش جا بیاد که دیگه عاشق نشه حتی اگه منجر به طلاق نشد حتما مهره رو بذار اجرا

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
همیشه تو هررر مسئله ای دو طرف مقصرن این ثابت شدس!!! این یک! دو شوهرش خیانت نکرده !اون زن پتیاره شوهر ...

نه عزیزم شوهرش بچه که نیست که به دام بیوفته خودمونو گول نزنیم هر دو طرف به یک اندازه مقصرن

[QUOTE=78779166]دخترم سه و نیم  پسرم یک و نیم سالشونه[/QUO

ایشالا بعد از این خدا ارامشو نصیبت کنه. مطمئن باش همچین خانواده و شوهری چوب اذیت هاشون به تورو میخورن خدا جای حق نشسته عزیزم

هیچوقت انسانیت رو فراموش نکنیم.
ولی قشنگ اذیتش کن حق و حقوقت رو بگیر نزار شیرین و راحت براش تموم بشه  خیلی اعصابم بهم ریخت&nbs ...

عزیزم از اینا خ زباده متاسفانه تو جامعه ما,من خودم چن موردش دیدم شنیدم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
همیشه تو هررر مسئله ای دو طرف مقصرن این ثابت شدس!!! این یک! دو شوهرش خیانت نکرده !اون زن پتیاره شوهر ...

خخخخ 

شوهرش خیانت نکرده؟

پس کی خیانت کرده؟

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

الان اينجورى كه شما گفتى عزيزم پس شوهر استارتر اين وسط هيچ تقصيرى نداره 

يا استارتر مقصره يا اون زن بقول شما پتياره

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
بعله اون خانومم مقصرن ولی هستن مردایی هم ک در مقابل همچین آدمایی مقاومت میکنن,بنظرم آدم ضعیف النفس ز ...

تو همون ایه سوره یوسف خدا خطاب به یوسف چی گفت؟؟؟؟؟؟؟

آن زن باز در وصل او اصرار و اهتمام کرد و یوسف هم اگر لطف خاص خدا و برهان روشن حق را ندیده بود (به میل طبیعی انسانی خیش ) در وصل آن زن اهتمام کردی، ولی ما این چنین کردیم تا قصد بد و عمل زشت را از او بگردانیم که همانا او از بندگان برگزیده ما بود و بر مصلحت کار ما نبود

بعله اون خانومم مقصرن ولی هستن مردایی هم ک در مقابل همچین آدمایی مقاومت میکنن,بنظرم آدم ضعیف النفس ز ...

خودت میگی حضرت یوسف! عزیزم همه که نمیتونن حضرت باشن  مبرا از گنا اونطوری هممون معصوم بودیم من اگه دست و پا میزنم به خاطر بچه هاشه بله شوهرش کار نادرستی کرده اما من میگم به خاطر بچه ها گذشت کنه بجنگه برا زندگیش زندگیشو تغییر بده شوهرشم شاید پشیمون بشه سر به راه بشه 

بر چشم خوب رحمت
تو همون ایه سوره یوسف خدا خطاب به یوسف چی گفت؟؟؟؟؟؟؟ آن زن باز در وصل او اصرار و اهتمام کرد و یوسف ...

پس چرا میگن خدا حضرت یوسف رو الگو قراره میده و خطاب ب همه اونایی ک میگن چون زیبا بودیم اینکارو کردیم میگن زیباتر از یوسف؟

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸